Love&Sex

5 stvari koje će nam muškarci tako teško priznati (makar ih sve već odavno znamo)

  • Ma, čitamo ih kao knjigu, mada oni misle da su jako tajnoviti
  • Postoje stvari koje muškarci nikada ne bi priznali jer misle da se pri tom previše "otkrivaju", pokazuju da su "slabi", imaju svoje strahove, da im je previše stalo...
  • Ovih 5 stvari sigurno su na popisu onih o kojima se ne govori

Nije za sve muške tajne poželjno da ostanu skrivene od žena. Postoje stvari koje nam dečki nikada neće reći, ali ipak, duboko u sebi bi željeli da ih mi znamo. Rado ćemo napraviti uslugu dragim muškarcima te otkriti o čemu je riječ…

Možda vas zanima Isprobale smo novi parfem o kojem svi pričaju - provjeri kako nam se svidio! Rubrika Beauty Beauty

1. Muškarci također mogu biti osjećajni 

Muškarci su uvijek snažni i čvrsti, nikada ne plaču te ih ništa ne može izbaciti iz takta? Pogrešno! Možda to ne pokazuju „prama van“, ali itekako imaju trenutke "slabosti". Naravno da nam to nikada neće priznati ili pokazati. Zato će, kad ih ostavi cura, radije otići van s dečkima i napiti se nego ostati doma i plakati. Makar im se baš ostajke doma i plače.

via GIPHY

2. Muškarci također žele dobiti koji kompliment 

Tko to ne bi htio? U krajnjoj liniji, komplimenti nam pojačavaju samopouzdanje. Dakle, češće uputi koji kompliment svom partneru. Premda djeluju samouvjerno i kao da im nitko ne treba – biti će zadovoljniji. 

3. Muškarci nas žele zadovoljiti u krevetu 

Vjeruj mi, ma kako veliki zavodnici bili, imali mnogo iskustva i uzbudljiv život među plahtama, ni jedan muškarac ne želi čuti kako nije "obavio posao" kako valja i partnerica mu je nezadovoljena. Makar i partnerica za jednu noć, a posebno ako su u vezi i vole svoju dragu. Ako imamo zadovoljavajući seksualni život, odnosno partner nas optimalno zadovoljava, to je za muškarce poput nagrade. Zbog toga se stalno trude kako bi sve dobro napravili te pokazali što sve mogu.

4. Ne žele da ih uspoređujemo s drugim muškarcima 

Mi žene sklone smo stalno uspoređivati muškarce. Dok god se to događa u našim glavama – sve je u redu. Ali, ni u kom slučaju mu to nemoj reći. Muškarci žele biti jedinstveni i žele potvrdu da su dobri onakvi kakvi jesu. I polalo žive u strahu da čuju kako je onaj prije njega bio u nečemu, bilo čemu, bolji od njega.

5. Njihov mozak radi drugačije od našeg

Činjenica da muškarci drugačije razmišljaju od nas nije tajna, a to se osobito dobro vidi u vezi (na primjer, kod postavljanja prioriteta). Međutim, što muškarci žele od nas: da prepoznamo kako njihov mozak jednostavno drugačije funkcionira od njihovog. A to je istina – naime, muškarci razmišljaju više u sekvencama i linearno te zbog toga nisu baš dobri u multitaskingu.

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0