Love&Sex

5 stvari koje bi trebalo znati prije oralnog seksa

Postoji puno stvari koje bismo rado znale prije nego što smo krenule u akciju. Tako je i s oralnim seksom...

Pimjerice: što raditi sa zubima, smijemo li pljuniti i navlažiti ga i tako dalje... Naime, ovoh pet stvari rado bismo znale prije prvog oralnog seksa: 

1. Upotrebljavaj slinu koliko je god to moguće. Možda to zvuči malo bljakasto, ali krajnji efekt je bolji za njega. 

2. Ne moraš progutati spermu! Ako ti netko kaže drugačije, nisu mu sve daske na broju. Tvoja, i samo tvoja je odluka hoćeš li progutati ejakulat ili ćeš ga ispljuniti. Ili ćeš ga uopće uzeti u usta - jer prije njegovog orgazma možeš izvaditi penis iz usta i "natjerati" ga da svrši negdje drugdje (možda na tvom tijelu - to frajere pali). Kako god - to je tvoja odluka. 

3. Koristi svoje ruke. Kod oralnog seksa - uz usne i usta - dobro je "raditi" i rukama - što će ga dodatno uzbuditi i pružiti mu dodatno zadovoljstvo. Pokušaj u isto vrijeme stimulirati ustima vrh penisa, a rukom ostatak... 

4. Nemoj paničariti! Ako ne doživi vrhunac za dvije minute, to ne znači da mu nije dobro. Baš suprotno! Ako ti postane prenaporno, možeš nastaviti stimulaciju rukama...

 5. Nemoj misliti na svoje zube. Puno cura misli o tome hoće li ozlijedii partnera zubima. Međutim, gotovo pa sigurno je da se to neće dogoditi - sama ćeš primijetiti da su za vrijeme oralnog seksa zubi sakriveni iza usana. 

Photo: Getty/Guliver
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • brisni

    Ni dame od prvog Obrta,ni pijane menadzerice iz banke neznaju to napravit.Kad te zena voli e to je Proza lune i dublje...I OBRNUTO,muskarac kad voli zenu zna...sad i prije Perikla I egipatskih piramida..U avionu,na plazi,autu,wc javnom..etc...ako te ne voli taj ... prikaži još!