Love&Sex

5 savjeta za najbolji seks ikad

Uz malo truda do velikih rezultata: s ovim savjetima doći ćeš do viših sfera zadovoljstva

Ponekad naizgled nevažna sitnica razlikuje remek djelo od prosječnog – tako je i krevetu. Jedan pokret više ili manje, brži ili sporiji ritam, manje svijetla, više glazbe, mekši madrac – uvijek može nešto bolje, više ili pak manje…! Donosimo pet „sitnica“ koje mogu učiniti veliku promjenu u krevetu- nabolje! 

Pusti glavu da visi

Naravno da je lijepo za vrijeme seksa gledati partnera u oči – ali orgazam je intenzivniji kad glavu pustiš da visi! Naime, tako se krv akumulira u glavi te intenzivira vrhunac. Pokušaj, dakle, prije orgazma potpuno opustiti glavu – primjerice, ako ste u misionarskom položaju, pusti glavu da visi preko ruba kreveta. Ako si na njemu, jednostavno je zabaci i opusti. 

Igre vezanja 

Ništa ga neće više napaliti od toga da te ne smije dirati dok se ti igraš sa sobom. Uzmi rubac i zaveži mu ruke (može za uzglavlje ili nogu od kreveta), a potom se počni sasvim polako igrati grudima, milovati klitoris… sve dok ne može više izdržati od želje. Tek tada se pobrini za njega – a on će ti višestruko uzvratiti! 

 | Autor: miss7 miss7

Višestruki orgazmi – za njega 

Naime, i muškarci mogu doživjeti višestruki orgazam – i to kad stimuliraš njegovu tajanstvenu jen mo točku. To je akuspresurna točka koja se nalazi između njegovih testisa i anusa. Trljaj je lagano ili pritisni sa tri prsta neposredno prije nego doživi orgazam. 

Radi što želiš

Gotovo 75 posto muškaraca sanja o tome da žena dominira nad njim u spavaćoj sobi. To ne znači da moraš obući kožne čizme do koljena i uzeti bič u ruke. Jednostavno radi što želiš – uhvati ga za glavu i gurni do svog međunožja, nasloni se i uživaj! 

Nabavi termofor 

Da, doista zvuči smiješno - termofor kao seksualni rekvizit! Međutim, taj prastari izum nije dobar samo kod bolnog trbuha, nego je koristan i kod misionarskog položaja za vrijeme seksa. Stavi si topli (ne prevruć!) termofor za vrijeme seksa pod stražnjicu. To će ti malo zabaciti zdjelicu, a promijenjeni kut je savršen za stimulaciju G-točke. Osim toga, toplina potiče prokrvljenost… 

Photo: promo

Komentari 0