Love&Sex

5 (novih) termina bez kojih ne možeš na dejt

Ako misliš da su Netflix&chill, ghosting i sidebarring bili totalno nerazumljivi i komplicirani, pazi sad ove termine...

Dejtanje u modernom svijetu je teško i ponekad ti se može činiti kao da ti treba priručnik za svu silinu termina i izraza koje svi oko tebe koriste, dok se tebi nagomilavaju upitnici iznad glave. "Igranje" s potencijalnim partnerom je još više zamorno. Kad je vrijeme za drugi spoj? Trebaš li se javiti prva? Ajme, o Facebooku i Instagramu ne želimo ni početi... Međutim, zahvaljujući dejting stranici Plenty of Fish, saznali smo što znači što u digitalnom svijetu i što nam dolazi u 2018.! Naravno da je većina njih povezana s našim telefonima... U nastavku donosimo 5 novih dejting termina kojih ćeš se naslušati kroz cijelu godinu.

Flexting

Flexting je digitalno hvalisanje kako bi impresionirali partnera prije samog spoja uživo. Više od polovice single ljudi doživjelo je ovakav način komunikacije putem telefona, a najčešće se flextingom služe - muškarci!

 | Autor: Instagram Instagram

Cricketing

Znaš ono kad ti netko ostavi "seen" predugo? E da, to je cricketing. U nekim slučajevima, prođu i dani dok druga osoba ne odgovori i nastavi razgovor, a samim time pošiljatelj je ostavljen u tišini... Digni ruku ako mrziš seen!

 | Autor: Instagram Instagram

Ghostbusting

Ovo se tiče onih udvarača koji NIKAD ne odustaju. Ghostbusting je situacija u kojoj nastavljaš tipkati osobi iako te ona evidentno ignorira i ne odgovara. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Serendipidating

Ah, ova je za sve sanjare među nama. Seredipidating znači ostaviti sve u rukama sudbine i držati osobu "na udaljenosti" za svaki slučaj ako naiđe netko bolji. Ovo nam se čini ipak malo preludo, zar ne? Pa ne želiš propustiti ljubav svog života "jer je trava uvijek zelenija u susjedovu vrtu"?

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Fauxbae'ing

Fauxbae'ing je zanimljiva navika kojoj je svjedočilo čak 19% single muškaraca. To je onaj moment kad osoba na društvenim mrežama glumi kako ima curu/dečka, a zapravo su single. Nismo sigurni je l' ovo neka taktika kako učiniti bivšeg ljubomornim ili? Čudno. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Photo: Instagram

Komentari 0