Love&Sex

Tu ga dotakni! 5 najosjetljivijih muških erogenih zona

I muškarci imaju neka mjesta na tijelu koja ih – za vrijeme stimulacije – bacaju u ekstazu. Otkrivamo koja…

Naravno, svima je dobro poznato kako je penis centralna erogena zona svakog muškarca. Međutim, kad bi se stalno i jedino koncentrirali isključivo na to jedno mjesto, onda bi seks ubrzo postao jednoličan i dosadan. Stoga je dobro upoznati i ostale erogene točke muškog tijela te ih uključiti u vruće igre…

1. F-točka 

„F“ je u ovom slučaju kratica za frenulum – tanku kožnu opnu koja spaja kožu i glavić. Ta je točka izuzetno osjetljiva i njeno dodirivanje (najbolje oralnim seksom) izludjet će partnera. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

2. P-točka 

Zvana i perineum. To je područje između penisa i anusa. Nježni dodiri te točke dovest će muškarca do vrhunca strasti. 

3. Palac

Da, na prvu loptu možda zvuči čudno daje palac muška erogena zona. Zapravo – i nije baš. Ali, ako mu nježno ljubiš prste, pa počneš sisati palac i pri tome ga seksepilno gledaš u oči – ni jedan frajer neće ostati ravnodušan. 

4. K-točka 

„K“ je ovdje kratica za križnu kost. Da, i leđa mu mogu pružiti zadovoljstvo, a osobito donji dio. Kako? Pa, tamo se ispod kože nalazi splet živaca povezanih s genitalijama. Istraživanja su pokazala da električna stimulacija križne kosti može čak dovesti muškarca do orgazma. Ako je to tako, zašto mu ne bi priuštili masažu…

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

5. Glutealni nabor 

Donji dio stražnjice, tamo gdje stražnjica prelazi u bedro, izuzetno je osjetljivo mjesto – toliko da se neki muškarci jako pale na to.

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0