Love&Sex

4 trika zbog kojih ćeš biti manje napuhana prije seksa

Nemoj da nedostaje akcije u tvom životu samo zato što si se malo "napuhala"

Ima li goreg osjećaja od toga da se stvarno želiš seksati, a pritom si napuhana do te mjere da izgledaš kao da si u trećem mjesecu trudnoće? Nažalost, događa se, a osjećaj neugode i boli totalno te može odvratiti od večeri dobroga seksa... No ne bi smjela dopustiti da jedna tako prirodna stvar utječe na tvoj libido. Upravo zato iskoristi male trikove koji će te riješiti viška "zraka" i dati ti dobru dozu samopouzdanja!

Možda vas zanima Problemi koje žene imaju kod oralnog seksa - i kako ih ubuduće izbjeći Rubrika Love&Sex Love&Sex

1. Popij vode

Zvuči kao generičan savjet, ali uspiješ li popiti puno vode, potjerat će te na WC i tako ćeš izbaciti iz tijela višak toksina.

2. Izbjegavaj ovu vrstu povrća

Povrće poput prokulica, kelja, kupusa i brokule (tzv. križonosno povrće) može uzrokovati plinove čim se pojedu pa ih izbjegavaj jesti za večeru želiš li se seksati. Sličan učinak ima i grah zbog svog sastava bogatog vlaknima.

3. Popij probiotik

Možeš birati između kapsula ili jogurta s probiotikom, no uzimaš li ih na dnevnoj bazi imat ćeš manje problema s nadutosti. Isto vrijedi za fermentiranu hranu - i ona zaista pomaže!

4. Izbjegavaj slatko

Jedeš li čak proteinsku čokoladicu prije seksa, sigurno ćeš se napuhati. Postoje različite vrste šećera koje napuhuju, primjerice u alkoholu ili žvakaćim gumama, pa ako želiš ravan trbuh - jednu večer preskoči slatko.

Photo: Getty/Guliver
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vilim

    Moja se napije legne na krevet rukama raširi usmine i traži da joj ližem pičku jer je to dovodi do ludila !!..