Love&Sex

4 tipa muškaraca s kojima je svaka od nas jednom (ili umalo) bila u vezi

Sve smo mi tijekom našeg ljubavnog života srele muškarce (ili čak bile s njima) koji nisu mislili ozbiljno s nama ili su nam bili skroz dosadni. 

Drugim riječima: muškarce koji definitivno nisu bili oni pravi. Međutim, ponekad treba upoznati Gospodina Pogrešnog ili Gospodina Pravog pa ćemo ti pokazati koja četiri tipa jednostavno gotovo svaka ima na listi bivših. 

1. Flert na odmoru 

Upoznala si ga prošle godine kad si s frendicama bila na odmoru. Bio je konobar, spasitelj, DJ ili također turist. Proveli ste fenomenalno vrijeme zajedno i svaki spoj bio je prepun avanture i zabave. Kad ste odlazili, obećali ste si da ćete ostati u kontaktu, ali kad si došla kući, kontakt je bio sve rjeđi i rjeđi te sve što je ostalo bila je nesigurnost zbog daljine. Čak i ako boli, super ste se proveli zajedno, a to vam nitko ne može oduzeti te ćeš se uvijek s sa smiješkom na licu sjetiti vaše romanse. 

2. Bad Boy 

Oni su superseksi, imaju stav i puni su tajni. Dakle, nije ni čudo da nas loši dečki toliko privlače. Ti si nježna, krhka i romantična, a on je prilično bahat, nema srama i prokleto je seksi – i zatreskala si se u njega! Sve mi znamo tu priču, zar ne? 

3. Majčin sinčić 

U pravilu je sve savršeno: pravi je džentlmen i drugačiji je od drugih frajera koje si imala. Kad samo ne bi bio tako povezan s tom još jednom ženom u njegovom životu – njegovom majkom! Svako malo trči kod svoje mamice, a i često ti da neku opasku za koju bi se zaklela da je prvo izašla iz njezinih usta. Naravno da je lijepo ako ima dobar odnos s majkom, ali previše je previše! Točka! 

4. Previše drag dečko 

Svatko je jednom bio s dečkom koji je superdrag, sve će napraviti za tebe i kimati glavom na sve što kažeš. Zapravo se čini kao da je dečko iz snova, ali nekako nema iskre među vama. Naime, postoje vremena kad si želiš da se ne složi uvijek s tvojim mišljenjem te da bude kontra. Premda ga ne želiš povrijediti, znaš da nije pravi za tebe. Međutim, kako je baka uvijek govorila: svaki lonac pronaći će svoj poklopac! 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0