Love&Sex

3 žene u njegovom životu koje mogu uništiti vašu vezu

Ok, za njegovu majku znaš - ali tko su druge dvije?

Naravno da tvoj partner nije 24 sata kod kuće i da se druži sa svojim prijateljima. I naravno da su u njegovom društvenom krugu i žene… A tri žene imaju dovoljno utjecaja na njega – toliko da bi čak mogle ugroziti vašu vezu! 

Njegova najbolja prijateljica 

Poznaje je još od dječjeg vrtića i slijepo joj vjeruje. Pošto je ona njegova najomiljenija ženska osoba, za probleme – osobito kad su u pitanju žene – obraća se njoj. Ona mu najbolje može objasniti „što žene žele“. Međutim, nisu sve najbolje prijateljice sretne kad dobiju konkurenciju. Iz straha da bi ga mogle izgubiti zbog druge žene, ponekad se služe manipulativnim trikovima – i žele ga udaljiti od tebe. 
Nadaj se da joj neće povjerovati i da će ipak na kraju slušati samo tebe…

Njegova majka

On ne mora biti „mamin sinčić“ da uvaži mišljenje svoje majke u vašoj vezi. Ako ne odgovaraš njenim željama, ona će sve napraviti da oslobodi svog sinčića. Naime, za njega je ipak dobra jedino najbolja od najboljih. 

 

 

Njegova kolegica 

Svaki je dan s njom u uredu. Zajedno se skrivaju od šefa i nakon (ili za vrijeme) posla idu na piće. Ako je još smatra i privlačnom, onda tu ima jako puno prilika za flert – i ona može biti ozbiljna prijetnja vašoj vezi. 

Photo: None

Komentari 0