Love&Sex

3 stvari koje pokazuju da razmišlja o vjenčanju

Možda malo previše očekuješ zamišljajući scenu kao u američkim filmovima kad on klekne i pred punim restoranom izvadi prsten, ali neki pokazatelji da tvoj dragi misli da si materijal za ženidbu postoje

Već ste prilično dugo zajedno, na njegovu sreću, tvoje ga mane ne izluđuju previše, sasvim se dobro nosi s tvojim otporom prema glačanju i prema ridanju uz ljubavne komedije, a vidiš da mu se ni s dečkima više baš ne da piti svake subote do zore - nekako mu je ugodnije s tobom pod dekicom gledati dobar film. OK, ovo su dobri pokazatelji za stabilnu vezu. Hoće li biti i "zauvijek" s obaveznim prstenom na ruci (ili bez njega, ako ti tako više odgovara) može se naslutiti prema sljedećim znakovima: 

1. Zbija šale o tome kakvi ćete biti kada ostarite

„ .. . i tako ćemo sjediti na terasi i nervirati se zbog djece koja uokolo skaču i deru se.“
Zajednički život mu je postao privlačan i o vama razmišlja na duge staze. Očito je da svoj život ne može zamisliti bez tebe i da je vaša povezanost vrlo duboka. Još ako tu sliku malo obogati i počinje spominjati dječicu...Siguran je da si ti ona prava za njega. 

 

My home is wherever you are ...💕💕💕 #TheNotebook #MovieQuotes #Romance #Soulmates

Objavu dijeli The Notebook Official (@the_notebook)

2. Razmišlja o vašem zajedničkom imenu

„Ako su Brad i Angelina bili Brangelina, kako bi glasilo naše ime? Škovrgljez? Baš mi se sviđa!“
Ako ovo nije slatko, onda stvarno ne znamo što je.

3. Planira odmore unaprijed (dobrano unaprijed )

„Šri Lanka je najdivnija u listopadu! Ovaj listopad više ne stignemo, ali sljedeće godine... Ili one iza, kad malo uštedimo...“
Planira li unaprijed s tobom putovanja, to je jedan od pokazatelja da mu je stalo do tebe i vašeg zajedničkog vremena. Još ako planira na tako duge pruge... Možda ta Šri Lanka ispadne i medeni mjesec?

 

💕🌴

Objavu dijeli Kenza Zouiten Subosic (@kenzas)

Jesu ti poznati ovi znakovi? Ako jesu, onda si definitivno žena s kojom  želi provesti ostatak svojega života!

Photo: Instagram

Komentari 0