Love&Sex

3 horoskopska znaka koja su jaaako napeta u krevetu

Zvijezde nam otkrivaju razne dobre karakteristike – u svakodnevnom, ali i ljubavnom životu. Međutim, otkrivaju i neke mane i nedostatke…

Neki horoskopski znakovi su pravi seks-bogovi i boginje. A neki pak stalno djeluju napeto, sputano, dosadno i jednostavno nikako da se opuste. Ova tri znaka osobito su napeta među plahtama…

Bik 

Osobe rođene u znaku bika su robovi svojih navika i rijetko kod seksa isprobavaju nešto novo. On će često htjeti seks u jednom te istom položaju – jer se boji promjena. Nije ni čudo da zbog toga često djeluje napeto i ukočeno. 

Djevica 

Djevice uvijek žele sve napraviti savršeno – također i u krevetu. Osobe rođene u znaku djevice ne mogu isključiti svoj mozak i prepustiti se čistom užitku. Činjenica da stalno žele imati kontrolu te zbog toga djeluju vrlo koncentrirano, čini ih jako napetima u krevetu. 

Vodenjak 

Premda su osobe rođene u znaku vodenjaka vrlo kreativne u životu, u krevetu su totalne trube. Kad s prijateljima pričaju o seksu, zacrvene se te uvijek pokušavaju promijeniti temu. Malo više otvorenosti i opuštenosti definitivno bi im dobro došlo. 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0