Love&Sex

11 stvari koje muškarci ne podnose u seksu

Znamo da se o ukusima ne raspravlja. No, pred strašni sud smo stavili ove dečke ne bi li nam otkrili što ih to posebno u seksu smeta. Neke od navedenih stvari su doista iznenađujuće...

Izuzev dugogodišnjih seksualnih partnera, čini se da je seks novih partnera i dalje siva zona. Kao da se ljudi boje izraziti svoje mišljenje. Koliko puta si se našla u situaciji da partneru prešućuješ neke od poteza koji ti baš nisu "sjeli"? Vjerojatno je puno više toga ostalo skriveno ispod tepiha nego što se reklo na glas. Iako je uvriježeno da su muškarci glasniji za vrijeme seksa (još uvijek smo na razgovoru o tome što nam odgovara i ne, nije ovdje riječ o "ljubavnom zovu" :P), čini se da ti neke stvari ipak prešućuje. Zato smo postavili pred strašni sud 11 muškaraca kako bi nam otkrili svoja najneseksi seksi iskustva.  | Autor: YouTube Screenshot YouTube Screenshot

Petar (39)
"Supruga i ja već duže vrijeme pokušavamo dobiti dijete, i već smo hrpu toga probali. Iz nekog razloga je ona počela u zadnje vrijeme koristiti dirty talk u svrhu predigre. I znate što? Ne sviđa mi se. Nisu mi strane proste stvari, ali ja sam s ovom ženom godinama, i ne mogu zamisliti da me na takav način napaljuje. Ne želim se nakon rođenja prvog djeteta sjećati na koji je način ono začeto, uz toliko prostačenja".

Dino (34)
"Imao sam jednom partnericu koja mi stalno ostavljala ljubavne ugrize na vratu i to me izluđivalo. Nemam ništa protiv poljubaca u vrat, ali ne želim ugrize na vratu još tri dana poslije. Svaki put kada mi je počela ljubiti vrat, umjesto da se osjećam dobro, mislio sam samo na to kako ne želim te ugrize. Imali smo 30 godina. Mislio sam da bi do tada već mogla naučiti kako se ljubiti bez da ostaviš nekome ugrize zubi poput tinejdžera."

Matija (26)
"Ona je bila doista ekscentrična, a meni je bilo prvi put. Zabila mi je prst u anus! Doista to nisam očekivao! Ali, ako ćemo iskreno nije to bilo tako strašno, no šokiralo me jer nisam dobio nikakvu najavu! Čuo sad da dečki to curama rade dosta često, pa se valjda ne moram previše žaliti..."  | Autor: YouTube Screenshot YouTube Screenshot

Marko (27)
"Zašto me cura mora udariti po stražnjici za vrijeme odnosa? Nije to dodir, nego sportski udarac, osjećam se dosta čudno. Nije mi bolno, ali mi je dosta smiješno. Zapravo, počnem se smijati i ne mogu prestati, pa to na kraju ubije cijelo raspoloženje..."

Josip (32)
 "Cura s kojom se viđam voli šaptati i lizati moje uho. Nemam problema sa šaptanjem jer je jako seksi, ali to lizanje uha? Osjećam se kao da se družim sa psom, a ne curom!"

Filip (30)
 "Za vrijeme jednog "oralca", cura mi je doslovno bez najave počela lizati - gu**cu. Osjećaj je bio dobar moram priznati, ali sam se isto tako cijelo vrijeme bojao njenog povratka gore. Znao sam da će se htjeti ljubiti, ali kako da to izvedem s osobom čiji jezik je bio tamo? Mislim da me razumijete, svi znamo što izlazi od tamo..."

Duje (21)
 "Moja cura je inače jako dobra u pružanju oralnog zadovoljstva, ali je negdje valjda pročitala da i zubi mogu biti dobar dodatak. I tako je i ona odlučila dodati zube, i nije mi se svidjelo. Zapravo, jako me boljelo! Ja stvarno nisam jedan od tih dečkiju kojima se sviđa zubati oralni seks!"

Filip (28)
 "Bilo mi je prvi put s tom curom, i naravno da ne znaš seksualne navike novih partnera. Malo je reći da sam ostao šokiran kada je naglo povukla moje testise. Vrisnuo sam od boli i morao sam je pitati zašto je to napravila, i njen odgovor je bio: "Da spriječi preranu ejakulaciju." Rekao sam joj da nemam problema s time, ali sam prilično brzo završio i shvatio da je možda bila u pravu. Svejedno. Nemojte to raditi, nije ugodno. Morate biti oprezne s testisima, pa trebamo ih!"  | Autor: YouTube Screenshot YouTube Screenshot

Ante (40)
 "Moja cura voli pseću pozu, i za vrijeme akcije uvijek pokušava moju ruku povući prema svome klitorisu. Znam da je njoj to super, a ja bih volio usavršiti taj pokret jer koliko god se trudim uvijek ispadne nespretno. Lako izgubim balans i padnem na nju i tako nekoliko puta. Izgubim nakon toga želju za seksom, a i njoj nije baš drago jer ne mogu izvesti njezin omiljeni položaj."

Domagoj (25)
 "Gledao sam ove scene u filmovima i uvijek sam se nadao da će se to meni dogoditi. No, sve izgleda bolje i lakše na filmu. Išao sam na večeru s roditeljima moje djevojke po prvi puta. Ona je za vrijeme večere u jednom trenu ležerno počela prelaziti rukom preko mojih strateških mjesta, a ja sam se prepao. Super mi je njezina inicijativa, ali bilo bi mi draže da smo bili blizu doma i da se možemo odmah baciti jedno na drugo, a ovako sam završio slabog apetita, s kritičnom situacijom "blue ballsa", i morao sam još 2 sata gledati njezine starce."

Možda vas zanima Dva muškarca iskreno su progovorila o jednom od većih seks tabua Rubrika Love&Sex Love&Sex

Zvonimir (30)
 "Za vrijeme predigre moja zaručnica ponekad jako nasilno povuče bradavice ili me uštipne. Ne da mi to nije seksi, nego me podsjeća na one glupe igre sa školskih hodnika kad smo se svi međusobno mlatili, i sada to doživjeti u krevetu? Ne! Kad bolje razmislim i ja to ponekad njoj napravim pa sad ne znam je l' me štipa jer je njoj to ugodno pa misli da je i meni ili se jednostavno osvećuje?"

Photo: YouTube Screenshot

Komentari 0