Love&Sex

10 znakova da ON vara

Gotovo uvijek možemo osjetiti da nešto u vezi događa jer odjednom je sve drukčije. No ne možemo uvijek biti sigurni što, a crvić sumnje svrdla. Tada treba obratiti pozornost na ovih 10 tipičnih znakova nevjere

Vjerojatno nema goreg i više razočaravajućeg osjećaja od shvaćanja da te suprug/zaručnik/dečko vara. Srca ostaju slomljena, nerijetko stvari i nepopravljive, pa uvijek mislimo da je bolje i saznati istinu što prije. Ovih 10 univerzalnih znakova otkrivaju ponašanje prosječnog varalice, pa ako imaš ikakve sumnje - obrati pozornost na njih.

Možda vas zanima Horoskopski znakovi koji se najviše boje prekida Rubrika Life&style Life&style

1. Učestalo mijenjanje lozinki

Iako smatramo da su lozinka maila ili društvenih mreža osobne stvari, nikad ne bi trebalo doći do točke kad ishod veze ovisi i o tome hoće li ona moći dobiti uvid u njegov Facebook inbox. Ipak, mnogi parovi nemaju lozinke ili svojevoljno dijele, pa u slučaju da primjećuješ kako svako malo mijenja lozinke za mobitelu, emailu ili društvenim mrežama, vrlo vjerojatno nešto skriva.

2. Izgled društvene mreže

Uvjerili smo se sto puta da ima i varalica koje otvoreno pokazuju da su u braku ili vezi i sve to izgleda vrlo lijepo na van, a onda se kasnije sazna da je dosad imao već tri ljubavnice... Međutim, prosječni varalica potrudit će se da njegov profil na bilo kojoj društvenoj mreži izgleda što više single. Skrivanje fotki s tobom je LOŠ znak. Naravno, napravi li Tinder već može letjet' kroz prozor!

3. Navike na mobitelu

Zdrave veze su otvorene, u njima nema tabua. Ako tvoj dragi kad mu zazvoni telefon odmah odlazi u drugu prostoriju iz koje ne možeš čuti razgovor, pripazi. Naravno, možda je to samo poslovni poziv, ali tu ćeš moći iščitati i govor tijela nekoga tko laže ili skriva nešto.

4. Smanjena ili povećana želja za intimnošću

Najčešće se intimnost u odnosu smanjuje kada muškarac dobiva što želi i van kuće. No u nekim slučajevima i povećava se doza seksa jer se osjeća krivo zbog toga što radi.

5. Očišćena "povijest" na kompjuteru

Tko uopće misli na ovo?! Naime, ako redovito čisti "history" na kompjuteru ili laptopu, to radi iz sigurnosnih razloga - ali ne radi cookijea ili čega već, nego jer želi prikriti svoje tragove.

6. Učestalost društvenih aktivnosti

Tvoj dragi nije baš bio super socijalan no sada svaki tjedan ima kakvo društveno događanje? "Muški" izlazak ili poslovni party jednako kao i kasni ostanak na poslu su dobre, i česte, izlike za odlazak ljubavnici.

Možda vas zanima OVO muškarci misle za vrijeme seksa za jednu noć Rubrika Love&Sex Love&Sex

7. Povećani troškovi

Čini ti se da vam je na kraju mjeseca račun prazniji no inače? Pogledaj gdje odlazi novac. Doduše, varalice najčešće dižu novac i barataju kešom kako se ne bi mogli pratiti troškovi...

8. Fizički izgled

Nemoj krivo skočiti na ovu. Ako tvoj dragi ima uvećanu potrebu izgledati bolje, možda to radi jer se trudi izgledati profesionalnije, a možda i da tebi malo udovolji. Međutim, ako primijetiš ovu stavku uz više njih s popisa, onda bi mogla biti u problemu. Pri varanju, ljudi najčešće porade na svemu što su dosad zapostavljali, pa tako i na izgledu. Počeo je vježbati, drži dijetu, kupuje novu odjeću, sav je pun sebe i blista... Super za njega, a je li i za tebe?

9. Krivi te za sve

Nebitno je li vezano za vašu vezu, dom djecu ili nešto što se događa na poslu ili van kuće, krivit će te i za to da se osjećaš zbilja loše.

10. Učestalost poklona

Mnogi varalice pokušat će sakriti pred partnericom to što rade (mada ima i onih slučajeva kad baš žele biti uhvaćeni jer nemaju snage samo prekinuti vezu). Ako odjednom počne donositi cvijeće kao da je Valentinovo ili tvoj rođendan, pa još dobivaš poklone, a prije nije bio tako darežljiv tip, zapitaj se što bi se iza toga moglo skrivati.

Možda vas zanima Seks fantazije koje se on ne usuđuje podijeliti s tobom Rubrika Love&Sex Love&Sex

Postoje li četiri ili više znakova od ovih 10, nešto čudno se događa. Naravno, nećemo reći da te dragi 100 posto sigurno vara, ali možda se tako nešto sprema. Budi oprezna da ga ne optužiš za nevjeru prije nego li provjeriš sve. Prije svega, probaj razgovarati s njim da shvatiš što se događa, a ako postoji problem, probajte raditi na njemu i spasiti vaš odnos. 

P.S. Svi ovi znakovi otkrivaju i tebe, ako si slučajno odlučila krenuti tim putem...

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0