Love&Sex

10 stvari na koje žena automatski pomisli kad se muškarac pred njom skine

  • "Popis" onoga što smo mi žene sposobne primijetiti na muškom tijelu doista je dugačak
  • Dok oni brinu što ćemo misliti o njegovoj veličini, mi skeniramo kakve gaće nosi, je li odrezao nokte na nogama i gleda li nas u oči
  • Sve to pomaže da stvorimo sliku o poželjnosti našeg partnera

Muškarci uglavnom misle da je njegova veličina glavna stvar koju će žena škicnuti, ali ne, ne ne, to je tek jedna stavka na podužem (nesvjesnom) popisu koju ćemo pročekirati. I priznajemo, ako imate tremu, u pravu ste. Žene zamijećuju i najbanalnije sitnice, a svaka od njih utječe na cjelokupnu sliku koju će o muškarcu stvoriti. Evo što pomislimo kad se on prvi puta (a i mnogo kasnijih pred nama razgoliti.

1. Kakvo rublje nosi

Da ne bi bilo zabune, to je jedna od prvih stvari koje ćemo primjetiti: slip, uske bokserice, dedine gaće... Naravno, svaki muškarac ima svoje preference, a koliko se njoj taj model sviđa brzo će saznati.  

2. Nadam se da se oprao...

... i da lijepo miriše. Muškarci, ovaj bi vam se isplatilo upamtiti. Istraživanja su pokazala kako su miris i seks usko povezani odnosno kako miris igra vrlo važnu ulogu u seksualnosti. Ako se ženi svidi njegov prirodan miris, na dobrom su putu, on je privlači (to je ona priča o feromonima, nećemo je sad objašnjavati). No isto tako neki tjelesni mirisi (nije se otuširao od prekjučer?) mogu biti odbojni. Također, kad je o parfemima riječ - pametno je pustiti ženu da odabere. Gotovo je važnije da se miris sviđa njoj nego njemu. 

Možda vas zanima 5 erotskih točaka na muškarcu za koje možda nisi znala, P-točka im je posebno zanimljiva Rubrika Love&Sex Love&Sex

​3. Kako ona izgelda

Jednom kad se odjeća skine, nema žene koja se neće upitati kako ona izgleda. I zato poput kobca motri da vidi njegovu reakciju na njezino golo tijelo​. Zapravo, to nas često brine više od ičega drugog. Požudan pogled i koji kompliment će pomoći da se opustimo.

4. Priželjkuje da svijetlo nije tako jako

Oboma će biti ugodnije ako je svjetlo prigušeno. Malo tko se osjeća seksi i pun je samopouzdanja pod jarkom rasvjetom. Nije dobar ni mrkli mrak, ipak ne želimo kupiti mačka u vreći. 

 | Autor: Shutterstock/instagram Shutterstock/instagram

5. Gdje je Stojko?

Naravno da prvo bacimo pogled da vidimo ima li erekciju. Žena želi znati je li muškarcu uzbudljiva. Ako erekcija izostane, na žalost, prvo ćemo pomisliti da smo mi krive. No, zapravo, možda je i on jednako nervozan kao i mi na početku.

6. Provjerava se i veličina

Laž je da veličina NIJE važna. Je, ali nije JEDINA VAŽNA. Odmjerimo i građu tijela, visinu, njegovu veličinu u opuštenom stanju, frizuru tamo dolje (ima li je)...  Sve to zajedno čini sliku i ostavlja dojam, a bitna je i izvedba. Zato, muškarci, ne paničarite ako je mali, ne bahatite se niti ako je jaaako velik - to zna biti neugodno, čak i bolno. Prosječan je? Sjedi, pet.  Posebno ako zna...

Možda vas zanima Ispovijesti: 4 žene otkrile su kakav je zapravo seks s muškarcem sa sićušnim spolovilom Rubrika Love&Sex Love&Sex

7. Detalji, detalji, detalji

Onaj veliki madež na leđima, "šarmantne" tragove sunca, bijela stopala i gležnjevi i crne noge jer cijelo ljeto nije izlašao iz tenisica i čarapa, na primjer. A i uzalud manikura prije spoja, ako su mu nokti na nogama takvi da bi mogao kopati krumpire iz zemlje. Vrlo je vjerojatno da će žena primijetiti takve detalje.

8. Pitamo se ima li kakvu spolnu bolest 

Sorry, dečki, uvijek postoji sumnja, ma kako tip izgledao uglađeno i čisto. Navodno je 1 od 4 muškarca prijenosnik virusa klamidije koji izaziva rak vrata maternice. Zato nikog ne bi trebao iznenaditi razgovor o stavljanju kondoma i inzistiranju na korištenju kondoma. 

9. Je li dovoljno veliki frajer?

U svakodnevnom životu ljubazan i osjećajan tip je dragocjenost, ali među plahtama... Ipak bismo snažnog, dominantnog i odlučnog muškarčinu koji ne oklijeva da nas uzme, kako da nas uzme i zna nas zadovoljiti. Uostalom, to je najčešće ženska fantazija. Muškarac koji izgleda ili se ponaša kao zna sve o ženskom tijelu je jako seksi. 

10. Kontakt očima

Gleda li te u oči? Je li on "ovdje", potpuno u ovome i želi nas (vjerojatno i izvan kreveta) ili mu je nelagodno, obavit će stvar i najvjerojatnije nestati, to otkriva pogled oči u oči ili izostanak takvog pogleda. 

Photo: Shutterstock/instagram

Komentari 0