Love&Sex

10 stvari koje on nipošto NE želi da ti saznaš o njegovom penisu

  • Općenito je poznato da su muškarčine jako osjetljive i uvredljive kad je riječ o (njihovom) penisu
  • Postoje neke stvari koje itekako žele zadržati za sebe, kao kad je posljednji put masturbirao
  • Nikad ti neće htjeti otkriti ni da se boja kože njegova penisa razlikuje od ostatka tijela

 

Zapravo, muškarci gotovo nikada ne razgovaraju o penisima – niti međusobno, a kamoli s nama ženama. To je tabu tema i eventualno se s vremena na vrijeme može čuti tek neka pohvala ili samohvala. Postoje neke stvari koje nikad, ali nikad neće spomenuti, jer im je neugodno – donosimo upravo 10 takvih … 

1. Da se lagano savija u lijevo

To nije "model penisa". Neće se pojaviti niti u jednom katalogu, niti glamuroznom editorijalu. Ali, možda ono što ne shvaća jest da je njegova zakrivljenost savršena za nas. Možda mu možeš pomoći izgraditi samopouzdanje vikanjem: 'OH, DAAA, volim tvoj čudnovati penis, čovječe,' svaki put kad svršiš. To je samo nešto za razmišljanje. Ili radije ne...

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

2. Tko ga je sve upoznao

Svaki penis ima povijest, priču za ispričati. Neki penisi imaju vrlo kratku priču, a drugi bi mogli raspredati epske priče koje bi kod tebe izazvali istovremeno užas i poštovanje. Možda ne želi da znaš s koliko je žena spavao, bez obzira na broj.

3. Da je drugačije boje od ostatka tijela

To je superuobičajeno (pigmentacija često „oboji“ naše genitalije i bradavice), ali neki se dečki možda osjećaju čudno. A nama je to sasvim normalno. 

4. Točno zna koliko je dugačak 

Svejedno je li malen ili je velik - ako ti može reći koliko je dugačak i to u milimetrima, to znači da ga je nedavno izmjerio. To je baš čudno.

5. Da nije ono što je nekoć bilo

Možda je nekada bio kapetan srednjoškolskog nogometnog tima, ali sada osjeća neki umor. Činjenica je da, ovisno o tome koliko je star tip, njegov penis možda neće biti živahan kao nekada.

6. Koliko ima stidnih dlaka

On to zna. I zna da ih je vjerojatno jako puno. Ali, ne mari… 

7. Koliko puta je morao ponovno snimiti fotografiju penisa prije nego ju je poslao

Najmanje pet. Barem…

8. Kad je zadnji puta masturbirao

Bilo je to vjerojatno prije dva sata – ako pretpostavimo da se nije baš ovaj trenutak probudio… 

9. Da je bio tako blizu vrhuncu u posljednjih pet minuta

I radio je neke hardcore mentalne gimnastike kako bi se suzdržao sve dok ti ne doživiš orgazam.

10. Da je već na putu i ne može više.

Photo: Getty/Guliver
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Luka

    Svi su zahvaljujući tom velikom čovjeku nazvali dr. Agbazara, veliki čarobnjak za čaroliju koji mi donosi radost, pomažući mi da vratim ljubavnicu koji se razbije sa mnom Četiri mjeseca prije, ali sada sa mnom, uz pomoć dr. Agbazare, velika ljubavna ... prikaži još!