Love&Sex

10 stvari koje on ludo želi da probate u krevetu...već danas!

Ali pazi: vrlo vjerojatno će se svidjeti i tebi!

Što muškarce najviše impresionira u krevetu? Iznenađujuće (ili možda ne?), većina ih priznaje da nisu previše zainteresirani za ludorije i ekshibicije. Ustvari, muškarci su jednostavna bića koja zapravo žele da se njihove žene iskažu. A ako tražiš način kako učiniti nešto ekstra posebno za svojeg muškarca, vjeruj nam - ovo će im se jako svidjeti...

1. Upali svijetlo!

Većina žena razmišlja isto: brinemo se kako nam izgledaju grudi; vidi li on onaj celulit na guzi; jesmo li mu uopće privlačne nakon toliko godina itd. Ali muškarci najčešće uopće ne primjećuju fizičke mane na koje smo mi fokusirane, postaju ih svjesni tek onda kad smo mi preokupirane njima ili ih se luđački trudimo sakriti. Istina je da su muškarci jako vizualna bića, ali ono na što su oni fokusirani je naše kretanje tijekom seksa. Prema tome, dozvoli mu da te vidi. Cijelu tebe.

2. Koristi usta

Ok, ovo je malo predvidljivo za savjet broj dva, ali ne možemo naglasiti dovoljno koliko muškarci vole oralni seks. Jedino što vole još više je - kad ga žena inicira! Tako da, kreni i iznenadi ga. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

3. Budi glasna

Ne predlažemo da odjednom poludiš u stilu porno zvijezde, ali muškarci vole vidjeti i čuti da uživamo. Svakako mu daj ohrabrenje i naglasi kad ti se nešto sviđa. Možda se pitaš koja je poanta uzdaha nakon silnih godina, ali ako se dovoljno opustiš, moglo bi te iznenaditi koliko će on dobro reagirati na seksi zvukove. 

4. Seksajte se svugdje osim u krevetu

Muškarci sanjaju o seksu na različitim mjestima. I to je super za tebe! Proširi svoje vidike i pronađi inspiraciju u različitim dijelovima vašeg stana ili kuće... To će ga jako uzbuditi jer neće očekivati da ga zaskočiš u kuhinji!

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

5. Uspori...

Svi smo se nekad našli u situaciji: umorna si i samo želiš što prije završiti s time. Ali usporeni tempo je najintenzivniji tempo. Muškarci vole kad mogu sve osjetiti i kad imaju vremena za istraživanje. Primjerice, kod oralnog seksa uvijek je najbolje krenuti sporo, tako da ga jedva dodiruješ. Nakon početničkog izazivanja, biti će spreman za jači tempo.

6. Dopusti mu da bude dominantan

Parovi najčešće upadnu u seks rutinu iz koje se teško izvlače - isto doba dana, isto mjesto, ista pozicija. Ako tvoj muškarac ne radi neki aktivni potez da to promijeni, učini ti to prva! Izvadi njegovu kravatu iz ormara, naredi mu da te zaveže, a zatim ga pusti da s tobom radi što god poželi... Imamo osjećaj da nećeš požaliti.

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

7. Napravi nešto s tabu liste

Jedna stvar koju većina muškaraca potajice želi, ali se ne usudi pitati je - analni seks. Ovaj, gotovo zabranjeni čin te povjerenje koje je potrebno da mu to uopće dozvoliš, nešto je što muškarci jako žele probati. Ako nemaš ništa protiv eksperimentiranja i misliš da bi se tvom muškarcu to moglo svidjeti, predlažemo da započneš razgovor.

8. Ispuni mu fantazije

Ponekad, sve što trebaš napraviti je - pitati ga što želi. Baš kao što ne postoje dvije iste žene istih želja, tako ni muškarci nisu svi univerzalno jednaki. A nisu ni njihove fantazije! Pitaj svog dečka kako izgleda njegova ultimativna seks lista želja i ispuni mu jednu. Ili nekoliko... Možda te želi vidjeti u određenoj vrsti donjeg rublja ili ti biti potpuno podređen, ali dok ne pitaš nećeš saznati.

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

9. Uključi neku igračku

Misliš da su seksi igračke samo za solo igračice? Krivo! Postoji puno igračaka koje su namijenjene za parove. Možeš mu također prirediti i pravi mali seksi show u kojem ćeš mu pokazati kako koristiš svoj novi omiljeni vibrator.

10. Dirty talk

Ovo je tvoja prilika da mu pokažeš svoju kreativnu stranu. Postoji puno super seksi stvari koje mu možeš reći u krevetu, zbog kojih će ovo iskustvo biti puno uzbudljivije za oboje. Jer, budimo realni - nema ništa više seksi od žene koja zna što želi i voli. 

Photo: Getty Images

Komentari 0