1/8

Logitech predstavlja tanke i lagane dodatke za iPad Air

Logitech je predstavio četiri nova dodatka koja su posebno dizajnirana za novi iPad Air. Logitech FabricSkin Folio tipkovnica, Logitech ultratanka Cover tipkovnica, Logitech ultratanka Folio tipkovnica i Logitech zaštitna navlaka su namijenjeni prvenstveno za novi iPad Air te svojim funkcijama osiguravaju zaštitu od iznenadnih udaraca, ogrebotina i prolijevanja. Istodobno su ovi dizajnirani dodaci nevjerojatno tanki i lagani.

 | Autor:

Svaki od predstavljenih dodataka je precizno napravljen od čvrstih i modernih materijala kako bi pružili zaštitu, dok svojim dizajnom savršeno odgovaraju iPad Air tabletu. Ugrađena tipkovnica kod ovih dodataka se spaja preko Bluetootha i nudi maksimalnu veličinu tipki za brzo i ugodno tipkanje. S druge strane, ovi dodaci su ujedno i postolja s kojima je moguće postaviti tablet u odgovarajuće pozicije, bilo za čitanje, pregledavanje Internet sadržaja ili igranje igrica. 

 | Autor:

Pomno smo osmislili nove dodatke koji savršeno pogađaju estetiku novog, tanjeg i lakšeg iPad Air uređaja. Prilikom izrade ove linije proizvoda vodili smo računa o svakom detalju, od integriranog fleksibilnog postolja do sustava tipki koji nudi superiorno iskustvo tipkanja. Čak i boja i veličina nove zaštitne navlake odgovora dizajnu novog iPada nudeći tako korisnicima najbolje moguće dodatke koje oni u konačnici i očekuju od Logitecha” , rekao je Mike Culver, potpredsjednik i generalni menadžer za mobilne uređaje iz Logitecha.

 | Autor:

Logitech FabricSkin Folio tipkovnica kombinira trendi dizajn s inteligentnom tehnologijom i dodatnom funkcijom zaštite za vaš iPad. Napravljena je od rafiniranih tkanina u različitim bojama s vodootpornim slojem koji štiti iPad Air s njegove prednje i stražnje strane. Nevjerojatno tanka ugrađena Bluetooth tipkovnica neprimjetno se stopila u dizajn zaštitne navlake. Tipke su pune veličine te zajedno s iOS prečacima pružaju udobnost tipkanja poznatu na tradicionalnim tipkovnicama. Novi SecureLock sustav ima lagane, nisko profilne držače koji drže kutove iPada čvrsto pričvršćene za okvir te olakšavaju umetanje i skidanje iPada iz zaštitne navlake. Uz pomoć magneta, iPad se može postaviti u dvije krajnje suprotne pozicije. Tipkovnica se puni putem USB-a, a može trajati i do tri mjeseca dok je u potpunosti napunjena. Logitech FabricSkin Folio tipkovnica se očekuje da će biti dostupna po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1119 kuna.

 | Autor:

Nova ultratanka Logitech Cover tipkovnica je zapravo „bolja“ polovica najnovijeg iPada. Riječ je o najprodavanijoj i nagrađivanoj tipkovnici koja je odsada dostupna i za iPad Air tablet. Posjeduje aluminijski poklopac kojim štiti zaslon iPada od mogućih oštećenja. Logitech ultratanka Cover tipkovnica se očekuje da će biti dostupna po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 749 kuna. Logitech ultratanka Folio tipkovnica za iPad Air nudi iskustvo tipkanja na tankoj i laganoj tipkovnici, te zaštitu za iPad s njegove prednje i stražnje strane. Tipkovnica se puni putem USB-a, a može trajati i do tri mjeseca dok je u potpunosti napunjena. Logitech ultratanka Folio tipkovnica se očekuje da će biti dostupna po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 749 kuna.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Photo: None

Komentari 0