Logitech predstavio bežičnu tipkovnicu u bijeloj boji

Logitech je najavio specijalno izdanje svoje popularne bežične touch tipkovnice Logitech K400. Dizajnirana je sada i u bijeloj boji kako bi što bolje odgovarala današnjim modernim interijerima.

 | Autor:

Logitech bežična touch tipkovnica K400 u bijeloj boji osmišljena je prvenstveno da upotpuni vaše računalne potrebe u dnevnom boravku. Namijenjena je korištenju u opuštajućoj atmosferi, a obzirom da tipkovnica ima bežični domet od 10 m iz sjedećeg položaja možete putem ove tipkovnice nesmetano kontrolirati prijenosno računalo zasebno ili kad je ono spojeno na televizor. Ugrađeni devet centimetarski touchpad čini vertikalna i horizontalna pomicanje intuitivnim čime se eliminira potrebu za upotrebom miša.  

 | Autor:

Logitech bežična touch tipkovnica K400 je jedna od najpopularnijih tipkovnica ikada, a sada je predstavljamo u novom ruhu koje odgovara dizajnerskim trendovima. Bilo da pretražujete nove video materijale na YouTube kanalu, tvitajte o omiljenoj TV emisiji ili se dopisujete s prijateljem ova tipkovnica je pravi odabir zbog mogućnosti jednostavne kontrole. Uz to se savršeno uklapa u dizajn modernih dnevnih boravaka” , izjavio je Thibaud Nolf, Logitechov EMEA menadžer za kategoriju tipkovnica i combo uređaja.

 | Autor:

Za razliku od sličnih proizvoda, postavljanje Logitech bežične touch tipkovnice K400 je jednostavno - umetanjem malenog Unifying prijamnika u USB ulaz spremni ste za korištenje. Korisnici mogu povezati do pet Logitechovih uređaja preko jednog Unifying prijamnika, a baterija na ovoj tipkovnici traje do godinu dana te se tako otklanja svaka potrebu za žičanim uređajima i dodatnim punjenjem. Tipkovnica je ujedno dizajnirana kako biste je mogli pospremiti u okomitom položaju te će zbog toga svi oni koji vole minimalistički pristup dizajnu pronaći Logitech bežičnu touch tipkovnicu K400 u bijeloj boji idealnom za svoje dnevne boravke.

Logitech bežična touch tipkovnica K400 u bijeloj boji se očekuje diljem Europe u rujnu 2013. godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 299,00 kn

Photo: None

Komentari 0