Love&Sex

Ovih 5 stvari rade sretni parovi prije spavanja

„Laku noć, dušo“... Kada se dan približi kraju, parovi se napokon mogu opustiti. Pročitaj u nastavku što to sretni ljubavnici rade prije odlaska na spavanje.

1. GLEDAJU SI U OČI

Trenutak potpune tišine, dva para očiju i duboki pogledi – i to čini taj intiman trenutak između dvoje ljubavnika. Ponekad sama tišina zlata vrijedi.

2. POLJUPCI I ZAGRLJAJI

Klasika. Parovima je vrlo bitan fizički kontakt prije spavanja. Uobičajeni poljubac za laku noć te trenutak kada zaspete zagrljeni pospješuje otpuštanje hormona oksitocina a ono jača emocionalnu vezu između partnera.

3. MIDNIGHT TALKS

Razgovor s partnerom o stresnom danu pomaže tvojoj psihi te se možeš puno lakše opustiti prije spavanja.

4. SMIJATI SE SKUPA

Smijeh ispušta hormon sreće, a to nikako nije negativna nuspojava. A i svi znamo koliko je bitan zajednički smisao za humor, zar ne?

5. REĆI „VOLIM TE“

Parovi se redovito suočavaju s malim ili velikim izazovima. Održavati vezu uspješnom i sretnom nije lagano. Potrebno je puno truda, povjerenja, uzajamnog poštovanja te ljubavi, a čuti jedno „volim te“ na kraju napornog radnog dana je uistinu prekrasno.

Photo: Thinkstock / Spencer Davies
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ljepotica

    Najvažnije je upravo otići zajedno u krevet