Love&Sex

Koje naše osobine muškarci smatraju neodoljivima

Izuzetno smo oprezne kad biramo muškarca s kojim bismo mogle provesti cijeli život. Tražimo neke osobine, karakteristike, „ono nešto“ što nam u potpunosti odgovara

Točno tako razmišljaju i muškarci. I oni traže „ono nešto“ (a mi si pak vječno postavljamo pitanje što je to?!). 
OK, znamo da će sliniti će za bogatim dekolteom, dugim nogama, napetom guzom, seksi outfitom te raznim tjelesnim atributima ljepšeg spola. Međutim, traže li ozbiljnu curu, partnericu, te naposljetku ženu – onda pomno biraju. E, onda izgled više nije u prvom planu, nego određene osobine koje žena iz snova mora imati. Donosimo šest najpoželjnijih…

1. Karakter 

Da, možda se ponekad čini da su muškarci sirovine, ali ipak traže partnericu, a ne trofej. Doista se računa kakva si, što kažeš, kako to kažeš i koje razloge imaš za to. Dakle, općenito tvoj karakter. Žene ne moraju uvijek biti superodjevene i našminkane, u visokim petama i naručivati salatu u finom restoranu. Trebaju biti ono što jesu, pa slobodno nenašminkane u trenirci naruče slavonsku pizzu. Muškarac traži u ženi iskrenu osobu, a ne neku koja se previše trudi te glumata samo da mu se svidi. 

2. Samoljublje 

Važna osobina, koja je muškarcima osobito bitna kod žena jest ljubav prema samoj sebi. Žene bi trebale u prvoj liniji respektirati sebe – kako bi mogle respektirati partnera u vezi. To ne uključuje postanje polugolih fotografija i blejanje u fotoaparat u pijanom stanju. Decentnije žene su muškarcima zanimljivije. 

3. Nježnost 

Naravno da je seks u vezi itekako važan muškom rodu, ali ne samo sirovi seks. Muškarcima treba nježnosti. Zagrljaj, tepanje, maženje po licu te pitanje „Kako si?“ znakovi su topline i sigurnosti – za kojima čeznu gospoda. 

4. Samopouzdanje 

Plaha ženica koja se ne usudi odgovoriti na jednostavno pitanje – nije zanimljiva. Pravi muškarci žele prave žene. Žene sa stavom, snažne individue koje znaju da je najljepše zajednički, ruku po ruku, koračati kroz život. 

5. Ambicioznost 

Sasvim je cool provesti vikend ljenčareći u krevetu. Ali, još je više cool imati pored sebe ženu koja ima planove u životu. Ženu koja nije zadovoljna ako je nečiji privjesak, nego želi nešto postići. 

6. Skromnost  

Skromnost ne znači nositi jeftine haljine zakopčane do grla, uvijek gledati u pod i sakrivati se iz muškarca. To znači da ponekad treba druge stvari staviti ispred sebe. Tu osobinu muškarci jako cijene kod žena (a vrijedi i obrnuto).

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0