Love&Sex

Kako muškarci reagiraju na „volim te“ – ovisno o horoskopskom znaku

Svi ih volimo čuti, a nije ih jednostavno izgovoriti - te tri slatke riječi: „Ja te volim!“

Trenutak u kojem ćeš mu po prvi puta izjaviti pravu ljubav uistinu je poseban. Međutim, nikad ne znamo kako će naš voljeni reagirati. Stoga je dobro pripremiti se na sve mogućnosti. Otkrit ćemo ti kako muškarci - prema horoskopskom znaku – reagiraju na iskrenu izjavu ljubavi. 

Ovan 

„Ja tebe volim još više!“ – Zaljubljeni Ovan na svaku će izjavu ljubavi odgovoriti dvostruko strasno i romantično.

Bik 

„Ozbiljno to misliš?“ – Kad muškarac rođen u znaku Bika nije još 100% siguran u svoje osjećaje, onda blokira „Volim te“ (toliko dugo dok ne bude 120% siguran). Nije mu lako to izgovoriti, ali kad ti jednom izjavi ljubav – onda je tvoj za cijeli život. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Blizanci 

„A ja volim…kolače“ – Muškarcima rođenima u znaku Blizanca jako je teško govoriti o dubokim osjećajima. Kad god je riječ o ljubavi, oni skrenu temu ne nešto drugo - primjerice, na kolače, pivo, ćevape, izlaske…

Rak 

„ … ali jesi li sto posto sigurna?“ Kad Rak pokloni nekom svoje srce, onda je to zauvijek. Prije nego odgovori sa „volim te“, mora biti apsolutno siguran da ti ozbiljno misliš o njemu i vašoj vezi. 

Lav 

„Naravno da me voliš.“ – Ponosni Lav svjestan je koliko je privlačan drugom spolu. Stoga svjesno ne radi od toga veliku pompu.  

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Djevica 

„Hvala!“ – Muškarci rođeni u znaku Djevice nisu baš previše razgovorljivi. Ali, barem su pristojni i ljubazni. 

Vaga 

„Moram ići!“ – Vage se često boje ozbiljne, duboke veze. Ako nije još siguran da si ti „ona jedina“, radije će pobjeći od izjave ljubavi. 

Škorpion 

„Hmm…“ – Treba neko vrijeme da te muškarac rođen u znaku Škorpiona upozna. U početku odugovlači s odgovorom na izjavu ljubavi. Ako odgovori na isti način, onda misli ozbiljno – i to zauvijek. 

Strijelac 

„Ne, ja TEBE volim!“ – Strijelce je teško „ukrotiti“, ali kad se jednom primiri, kad se uistinu zaljubi, onda će svoju izabranicu obasipati medom i mlijekom. 

Jarac

„Znam, znam.“ – Muškarcima rođenima u znaku Jarca jako gode izjave ljubavi. Međutim, odavno je osjetio što osjećaš za njega. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Vodenjak 

„Što je uopće ljubav?“ – Vodenjaci jednostavno vole filozofirati. Stoga će najvjerojatnije najprije – prije nego odgovori istom mjerom – dobro razmisliti o konceptu romantične ljubavi. 

Ribe 

„Što si rekla?“ – Ribe se teško snalaze s odbijanjem. Prije nego same kažu „te tri slatke riječi“, žele biti potpuno sigurne da su sve dobro razumjele. 

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0