Love&Sex

Izumljene su gaćice za oralni seks... Stvarno?!

Da se likovi filma 'Povratak u budućnost' iz 1985. godine se na trenutak prebace u 2018. godinu, umjesto letećih automobila i klinika koje imaju eliksir mladosti dočekalo bi ih ovo - gaćice koje se ne moraju skidati za vrijeme seksa. Jesmo li skroz zakazali ili samo seksi industrija napreduje luđački?

U ožujku na tržište dolaze Lorals (pogađaš, skraćeno od Love Orals), prve gaćice namijenjene isključivo oralnom seksu. Zašto? Zato što više od 80 posto žena u nekom je trenu svog života odbilo oralni seks zato što su se sramile vaginalnih mirisa. Također, cijeloj situaciji ne pomaže porno industrija koja sve ne odustaje u prikazivanju ženskih genitalija kao 'kofera u koje sve stane' ili općenito popularni filmovi u kojima se s gađenjem gleda na te mirise 'dolje'.

 | Autor: Instagram Instagram

I tu dolaze Lorals, prve gaćice za oralni seks. Napravljene od materijala koji savršeno prianja, bez lateksa ili bilo čega što bi moglo iziritirati. Ove gaćice su super elastične i osjetljive na dodir: dakle, sve što su partneri i prije radili, samo sada preko ove opne. Također, Lorals gaćice su jednokratne i dolaze u sterilnim pakiranjima. Osim svih zdravorazumskih pitanja, ovdje se postavlja i ekološko i financijsko pitanje: koliko ćeš ovih gaćica morati kupiti za života? I da, ovaj novi proizvod na tržištu nije kontracepcija, ne štiti od trudnoće niti spolno prenosivih bolesti.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Pa kako 'rade' Lorals? "Naše super elastične, svilene gaćice prianjaju na tijelo, omogućujući vašem partneru, tj. njegovom jeziku i ustima potpuno kretanje. Neporozni luksuzni materijal pruža dodatnu stimulaciju vanjskog dijela genitalija i klitorisa, sprječavajući mirise, okuse i prijenose tekućine", naglašava izvršna direktorica brenda Melanie Cristol

Ovaj izum će pružiti veće seksualne slobode ženama, smatraju u Loralsu, no, jesu li u pravu? Ipak bi gaćice mogle bi djelovati i kontraproduktivno jer što one poručuju? Nemoj se nikada više skinuti jer ne mirišiš najbolje? Zbilja?!

Photo: Getty/Guliver