Love&Sex

Hm...Ovaj par tvrdi da im orgazam traje satima

I, zamisli, mogu ga postići samo zagrljajem...

Melanie i Scott Mcclure su dopadljiv bračni par iz Teksasa, koji u posljednje vrijeme preplavljuje medije zbog produljenih, intenzivnih orgazama koje, kažu, daruju jedno drugom čak i samo ako su samo u istoj prostoriji, a još bolje i dugotrajnije vrhunce si, kažu, priušte zagrljajem. Iako ne znamo bismo li baš bili spremni na 18-satni orgazam, koliko njihovi znaju trajati, ipak nas je zanimalo u čemu je njihova tajna. Izgleda, u tantri. 
"Prakticiranjem tantre, Melanie i ja možemo ući u uzvišena orgazmička stanja - kroz disanje, grljenje i diranje, kao i kroz seks", kaže 47-godišnji Scott. Čak i zvukovi, okusi i vibracije zemlje mogu nas dovesti do ekstaze". I, što je zanimljivije, Scott, koji je prakticiranje tantre započeo jer je tako htio riješiti problem preuranjene ejakulacije, u čemu je očito uspio, kaže da svi mi ovo uz malo vježbe možemo postići. 

 | Autor: Instagram Instagram Melanie i on su osam godina u braku - i očito im je dosta zabavno. "Otkako smo Scott i ja otvorili svoja srca, ja redovito, svaki mjesec postignem osmosatni orgazam. Scott i ja smo prvo mislili da smo neki mutanti kad smo počeli postizati svoje orgazme, ali smo kasnije prenijeli svoje znanje učenicima i oni to isto sada mogu postići", kaže Melanie (33). 

 | Autor: Instagram Instagram

Par, naime, održava radionice pod nazivom Estatic Hearts Tantra, i koliko vidimo na videu s njihova Instagrama, nije baš neposjećeno: 

 

Learning how to use wands #meditation #Tantra #tantricyoga

A post shared by Ecstatic Hearts Tantra (@ecstaticheartstantra) on

Ovi majstori seksa su sa svijetom podijelili i par savjeta za intenzivniji orgazam, a ako je vjerovati ovom što kažu, možda ih se isplati isprobati:

1. Proizvodite zvukove: Tako dajete sebi dopuštenje da se otvorite, izrazite i oslobodite svoju moć. Dokazano je da stvaranje zvukova tijekom orgazma pojačava orgazam. 

2. Dišite duboko: Tako ćete produljiti orgazam. 

3. Vizualizirajte: Vizualizirajte svoju seksualnu energiju koja vam u trenutku orgazma prolazi kroz tijelo. Nemojte da vam je ejakulacija jedini cilj. 

 | Autor: Instagram Instagram

Photo: Instagram

Komentari 0