Love&Sex

7 stvari koje muškarci baš i ne obožavaju kod žena

Nije da nas je baš puno briga, ali iz čiste znatiželje željele smo saznati što to muškarce odbija u vezi sa ženama. Raspitali smo se kod naših muških prijatelja i kolega i svašta saznali

Malo smo se raspitale i vidjele kakve osobine muškarcima kod žena i nisu baš najprivlačnije. 

1. Pijane žene 

Alkoholizirane žene koje bauljaju naokolo i bazde na konjak i rigotinu nisu im nešto napete! OK, to ne znači da ne smijemo popiti koje piće. Naravno da smijemo, ali umjerenost je ovdje zlatno pravilo - i ne samo zato što to dečki tako žele.  

2. Balerinke 

Većini muškaraca odbojne su balerinke. To im je totalno ne-seksi! Hm, moramo priznati da ih čak i djelomično razumijemo – jer u visokim petama izgledamo puno više seksi nego u balerinkama. Ipak, dečki, žao nam je, cipele s visokim petama nisu ni približno toliko udobne kao balerinke. 

3. Previše make-upa 

Ono što se nama sviđa, često se ne sviđa pripadnicima muškog roda. To osobito vrijedi za make-up. Naime, većina muškaraca čak voli kad smo totalno nenašminkane. Hm… 

4. Žene koje gotovo ništa ne jedu 

Jelo je sinonim za uživanje i strast. Svaki će frajer rado pojesti nešto s tobom, čak ti i skuhati neko fino jelo da te impresionira. Neće se libiti pred tobom smazati slastan burek, ćevape, tripice, sarmu ili krvavice sa kiselim kupusom – i pozvati te da mu se pridružiš. Naravno, sigurno će te izvesti i u fini restoran. Ali, uslijedit će poziv i do obližnje pečenjare… A ako svaki puta naručiš salatu ili ne želiš uopće jesti (te pritom još kolutaš očima dok kajmakom premazuje masnu lepinju ili guta drugi tanjur plućica na kiselo) – to mu se nikako neće svidjeti.  

5. Tajice 

Iskreno: mi volimo tajice! Ne žuljaju i super su udobne. Međutim, frajeri ne vole sve što mi nosimo. Nekako većina udobnih stvari njima djeluje neprivlačno (vidi balerinke!). U to se ubrajaju i tajice. Sorry! 

6. Sitničave žene

Kakvog li čuda: muškarci ne vole sitničave žene! Nekontrolirano ponašanje poput stalnog prigovaranja za svaku sitnicu, beskrajne diskusije, izmišljanje problema kad ga nema i slično – muškarci smatraju izuzetno napornim. 

7. Neuredne žene 

To ne moramo posebno objašnjavati. Muškarci vole kad je žena fino sređena i kad dobro miriše. Isto vrijedi i za vas, dečki! 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dalibor83

    Nije da nas baš briga..ali iz znatiželje?! Kako je moguća ovakva oksimoronska rečenica? Da vas nije briga ne bi niti bilo potrebe za ovakvim člankom. Dodajte na popis da volimo žene koje znaju što hoće. .a nikako koje se preseravaju..budi što jesi. 😊