Love&Sex

6 znakova koji ukazuju da je on totalni bezveznjak

Da, i mi žene lako možemo biti zaslijepljene ljepotom, karizmom i navodnim šarmom. Da ne bi pri sljedećem spoju opet „nasjela“ na nekog idiota, donosimo ti šest upozoravajućih znakova

Svatko tko s vremena na vrijeme ide na spojeve, zna da je pronalaženje prave osobe teško. Ponekad i zbog toga što ne sagledamo dobro: kada smo zaslijepljeni vanjskim izgledom i karizmom nekog muškarca, lako onda zanemarimo činjenicu da je on zapravo jedan obični idiot. Stoga: čak i ako izgleda kao Ryan Gosling, obrati pažnju na ove stvari:

1. Ne pita te ništa

On je čak ugodno društvo, zabavlja te i presladak je, ali se opet čini da ne želi znati ništa o tebi i tvojem životu? To, nažalost, znači samo jedno: on zapravo nije zainteresiran za tebe, ali zato previše uživa slušajući samoga sebe. Gledajući na duge staze, to je vrlo naporno. 

2. Cijelo vrijeme je na mobitelu

To bi mogla biti samo jedna nervozna navika i možda je u tvojoj prisutnosti toliko uzbuđen, da ne može jednostavno ostati miran – ali to je vjerojatno rijetkost. Ako cijelo vrijeme dobiva SMS poruke, na koje mora obavezno odmah odgovoriti, iako si ti s njim, je obično prilično loš znak. 

3. Ogovara druge ljude na temelju izgleda

Nitko nije savršen – pa tako ni mi. Suditi drugim ljudima na temelju njihovog izgleda je jedna od najneugodnijih navika uopće. Dakle, ako se ikada u tvojoj prisutnosti ruga npr. pretiloj ženi, budi sigurna da i tebe također iza leđa ogovara. Reci odmah zbogom takvoj osobi!

4. Priča loše o svojim bivšima

Jednoj osobi, koju se tek upoznaje, reći odmah na početku o svojoj lošoj prethodnoj vezi i nije baš sjajno. A kad svu krivnju prebaci na svoju bivšu, to bi ti trebao biti jasan znak da odmah pobjegneš od takve osobe. 

5. Neljubazan je prema konobarici

Totalni no-go!

6. Priča o sebi samo ono najbolje

Oholost definitivno nije lijepa osobina. Ako on sam sebe previše hvali, vjerojatno laže. Stvarno ti nije potreban takav muškarac u životu.  

Photo: promo

Komentari 0