Love&Sex

5 znakova da si u najboljoj vezi dosad

Ako si ikada preispitivala svoju vezu, obrati pažnju na ovih 5 stvari koje pokazuju da ti u vezi zapravo cvatu ruže (nema veze što ostavlja čarape posvuda)

Mi ljudi brzo se naviknemo na sve i sva. Stoga ni u vezi često ne primijetimo koliko nam je zapravo genijalno – jer smo se već navikli na to. Krajnje je vrijeme da usmjerimo pažnju na male stvari koje (često neprimjetno) pokazuju da je vrijeme da uživamo u savršenoj vezi. 

1. Više ne uvlačiš trbuh 

Iskreno, svima su nam poznate situacije kad se svojski trudimo pred muškarcem izgledati zanosno u svakom položaju i u svakom trenutku – i pri tome ne pokazujemo baš potpuno kakve smo i tko smo zapravo. Kad možeš sa svojim partnerom biti sto posto TI (i u boksericama, s raščupanom kosom i mrvicama čipsa po grudnjaku i trbuhu), a on smatra kako si još uvijek – ili baš u tom trenutku – prekrasna, osvojila si jackpot! 

2. Možeš sama uživati i to ti nije problem

Čilaš li sama kod kuće, radiš s frendicama turu po kafićima i klubovima ili s najboljom prijateljicom odeš za vikend na more – a dragi ti ne zamjera što uživaš u slobodi (a ni ti njemu kad to zaželi) - o tome većina parova može samo sanjati. 

3. Dečko te potiče na nešto što je dobro za tebe

Imati nekoga tko ti govori „Kreni, ti to možeš!“ ili „Naravno da ćeš uspjeti!“, neprocjenjivo je. Imati uza sebe osobu koja ti pomaže svladati eventualne strahove, koja te potiče na dobre stvari i daje ti općenito veliku podršku u životu, najbolje je što ti se može dogoditi u vezi. 

4. Bolje se razumijete - svakoga dana u svakom pogledu 

Svaki novi dan otkriva vam koliko toga zapravo imate zajedničkoga te iz sata u sat, minute u minutu, postajete sve bolji i bolji tim. Naravno, za dobru vezu potreban je i naporan rad, ali kod vas očito donosi željene plodove. 

5. Nije procvao samo tvoj ljubavni život…

Kad živiš određeno vrijeme s voljenim u vezi – a on te motivira, pomaže ti rasti, napredovati, daje ti podršku na svim frontama i usrećuje te, to će se pokazati dobrim i u ostalim područjima života: na poslu, u odnosu prema prijateljima, ali i prema sebi samoj. 

 

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0