1/38

Ljetni nakit od pleksiglasa

Ljeto je u punom jeku i u prikladnom trenutku stiže nova kolekcija popularnog brenda Oh, Tiger! koji je svojim šaljivim i upadljivim nakitom već odavno oduševio trendsetere.

 | Autor: I u ljetnoj kolekciji poznati brend zadržava svoju šaljivu i ironičnu stranu prezentirajući naušnice i ogrlice napravljene, naravno, od njihovog sad već prepoznatljivog materijala pleksiglasa.

Upadljivi privjesci prikazuju vodeće ljetne motive, poput sidra, koktela i veselih sirena. Neizostavni dio kolekcije svakako su velike rajske ptice koje će osvježiti svaki ljetni styling. Tko voli opako, odabrat će nestašnog morskog psa ili neobičnu meduzu.

 | Autor: Osim morskih motiva, kreativni tim Oh, Tigera! odlučio se i za voćni modni miks prezentirajući u svojoj kolekciji banane i ananase – pravo osvježenje! Naravno, ne smijemo zaboraviti i kragnice u obliku velikog privjeska.

Oh, Tiger! nakit izvrsno se uklapa uz jednostavne ljetne haljine i košulje, a oni hrabri među vama nosit će ga kao šlag na šarenoj modnoj torti.

 | Autor: U galeriji detaljnije pogledajte novu kolekciju popularnog brenda i odaberite svog ljetnog favorita...

Photo: None

Komentari 0