1/12

Ljetna kolekcija iz koje bi trebali imati barem jedan model

Ovog ljeta nosi se udobnost i elegancija. Nezaobilaznu haljinu otvorenih leđa jednako ženstveno možete nositi na cipele s visokom petom i na sandale s platformom. Sedamdesete su opet in, a high street trendovi konačno omogućuju da uživate u svim blagodatima toplih ljetnih večeri. Paleta boja ara obuće nudi puno sive, srebra i platine kao i svijetlo plave, bež i nude tonove. Prava statement boja i ovog ljeta je bijela.

Must have ara sandale i torbe sada su još poželjnije

Vremena u kojima su natikače bile rezervirane samo za kućni ambijent, a platforme za mamu ili baku su iza nas. U ovim ljetnim mjesecima jednaku zavodljivost možete postići i udobnim chic natikačama čija se praktičnost ne može usporediti s visokim potpeticama. One su postale klasik koji svaku topliju sezonu čine potpunom i neizbježnom. Idealan spoj elegancije, kreativnosti i neopterećenosti. Sigurni smo da barem jedan model već imate u svojoj kolekciji. Vladavini sandala sa platformama svjedočimo svakog dana u dnevnim street style galerijama. Možete ih kombinirati na jednostavne lepršave haljine ili na stroge poslovne ljetne kombinacije. Arini modeli izrađeni su od svih varijanti kože - od klasične teleće i janjeće do varijanti baršunaste, mekane, brušene kože. Uz to, arina obuća izrađena je i u različitim širinama, na vama je samo da izaberete model koji vam najviše i uživate u komfornosti. Obuća je označena oznakama F ili G za regularnu, te H i K za komfornu širinu. Na taj način omogućuje se više komfora stopalima koja trebaju malo više prostora.

 | Autor: ara shoes ara shoes

Svaka kombinacija potpuna je tek uz odgovarajući modni detalj – torbu. Kako bi se prilagodili chic poslovnom i urbanom stilu, ara Shoes dizajneri razvili su torbe pravokutnog oblika, te ruksake nosive preko ramena i tako zaokružili ljetni modni outfit za shopping izlet, godišnji odmor ili večernji izlazak. Popularnost ruksaka i dalje je na zavidnoj razini, a za vrijeme ljetnih mjeseci uspješno su stali uz bok čak i platnenim cekerima i prostranim platnenim torbama. Idealni ljetni suputnik bez obzira na vašu krajnju destinaciju. Za većinu kolekcije ara Shoes koristili su se materijali od imitacije kože. Unutrašnjost svih modela sadrži unutarnje džepove sa patentnim zatvaračem, džepić za mobitel ili smartphone, a određeni modeli torbe imaju vrlo širok otvor za lakši pristup sadržaju torbe. Tražite li jedan takav model koji će vam ove toplije dane učiniti potpunima, zainteresirati bi vas mogla ponuda arinih modela.

Ara Shoes modele obuće i torbi možete pronaći na 13 ara samostalnih prodajnih mjesta u Hrvatskoj te na svim prodajnim mjestima trgovina Comfort&Life, Mass, Peko, Kopitarna te u manjim trgovinama udobne obuće.

Izdvojili smo neke IT modele od kojih ćete barem jedan morati imati u svojoj kolekciji...

Photo: ara shoes

Komentari 0