1/12

Ljetna kapsula kolekcija Vedrane Mastele

Modna dizajnerica Vedrana Mastela predstavila je ljetnu kapsula kolekciju. Nove ženske haljine i uniseks topovi zamišljeni su kao statement komadi koji se lako kombiniraju. Namijenjeni su svima koji vole neopterećeno uživati u provođenju slobodnog vremena na plaži ili festivalima, zadržavajući pritom snažan osobni estetski stav.

Mastela u kapsula kolekciji koristi isključivo prirodne pamučne materijale, svojstvene joj minimalističke, pročišćene i geometrizirane krojeve te istaknute šavove i proreze.

 | Autor: Karmen Poznić Karmen Poznić

Radi se o svojevrsnom uvodu u jesensku kolekciju, koja je na Cro-a-Porteru u travnju ove godine pridobila veći interes modne javnosti.

 | Autor: Karmen Poznić Karmen Poznić

''U kapsula kolekciji se igram bijelom i zelenom, koloritom koji me asocira na ljeto, prvenstveno morsku pjenu koja je poslužila kao inspiracijski lajtmotiv. Za mene ljetna garderoba mora prvenstveno biti prozračna i udobna, što se inače povezuje s nečim bazičnim ili sportskim. Ova kolekcija je stvorena da predstavi drugu stranu ležernosti, koja je ujedno i modni statement. Geometrizirani krojevi i naglašeni šavovi kolekciju povezuju s onom jesenskom, koja će se u prodaji naći kroz koji mjesec“, naglasila je Mastela, čiji će bijeli i maslinasti komadi ovog ljeta biti podjednako rado viđeni na plažama i gradskim pločnicima.

 | Autor: Karmen Poznić Karmen Poznić

Kampanju za kolekciju snimila je fotografkinja Karmen Poznić, pred čijim su se objektivom našli modeli Mimi Krtinić Rončević i Mario Vijačkić. Odjeća Vedrane Mastele dostupna je u prodajnom prostoru TOP u Tomićevoj ulici u Zagrebu, te u trgovini Prostor u Rovinju (Hotel Lone).

U galeriji pogledajte više fotografija... 

Photo: Karmen Poznić

Komentari 0