1/20

Dobitnik: Ljepotice vole crnu boju

"Snjeguljica i lovac", jedan od najiščekivanijih filmova sezone, napokon stiže i u hrvatska kina. Premijera nove verzije poznate bajke, u kojoj glume prelijepa Charlize Theron i Kristen Stewart, održat će se u četvrtak 31. svibnja. Pojednako zanimljive su i modne kombinacije Snjeguljice i njene zle maćehe – čini se da glumice obožavaju crnu boju.

 | Autor: Glumačka ekipa obilazila je svijet povodom premijera, a svi fotoobjektivi bili su upereni u Charlize Theron i Kristen Stewart. Uistinu je teško odlučiti tko je ljepši. Filmske kolegice redom su proglašavane najljepšim i najbolje odjevenim ženama svijeta. Upravo zbog toga je crveni tepih "Snjeguljice i lovca" prava modna poslastica.

 | Autor: Najupečatljivi styling glumice su imale na londonskoj premijeri. Bile su mistične, zavodljive, opasne i zanosne u crnom! Kristen je odabrala Marchesa haljinu, dok je Charlize zablistala u Dioru haljini.

 | Autor: PR, Guliver Image/Getty Images PR, Guliver Image/Getty Images Za crnu boju glumački dvojac se odlučio i za event održan u sjevernom dijelu Engleske. Unatoč tomu što su se odabrale casual izdanje, Charlize i Kristen i dalje djeluju zavodljivo i tajanstveno. To mogu zahvaliti upravo crnoj boji, koži i crnom laku. Kristen se odlučila za Louis Vuitton haljinu, a Charlize je odabrala crno-bijelu kombinaciju s potpisom Roland Mouret.

Za Madrid glumice su odabrale boje, no ne bilo koje. Crvena i tamno plava možda su upadljivije od crne, no i dalje zadržavaju mističan touch. Charlize se odlučila za crvenu haljinu dizajnerske kuće Giambattista Valli, a Kristen je zablistala u BCBG Max Azria haljini.

Osvojite ekskluzivnu nagradu!

 | Autor: Odaberite i vi crnu boju, s njom ne možete nikad pogriješiti. No, ugledajte se na Charlize i Kristen – birajte komade koji su svojim oblikom sve samo ne klasični. Crni lak za nokte i mistični smokey eyes upotpunit će look.

Kako biste zaokružili look nadahnut "Snjeguljicom i lovcem", darujemo vam ekskluzivnu nagradu – večernju torbicu u obliku glavnog motiva Snjeguljice – jabuke, naravno!

Sve što trebate napraviti je u komentare ispod članka napisati svoj vlastiti kraj poznate bajke „Snjeguljica“, a najkreativniji komentar nagradit ćemo večernjom torbicom.

Sretna dobitnica ekskluzivne torbice je čitateljica Melitaa, odnosno Melita Horvat sa sljedećim komentarom:

"Snjeguljica je bila pojela otrovnu jabuku. Patuljci su stigli prekasno. Shvatili su to čim su je vidjeli. Maćeha je uspjela u svom podlom naumu. Očajavali su i čupali su bijesno svoje kose. Što sada?, pitali su se. - U bajkama uvijek princ spasi princezu. – dometnuo je Tupko. - Moramo naći princa – zaključio je. Začudo nitko ideju nije smatrao glupom. Iduće jutro krenuli su na put, ali svi prinčevi koje su nalazili bili su lijeni i nisu htjeli ići na put, a oni koje su ipak nagovorili – njihov poljubac nije je oživio. Što sada?, češali su bijele brade. Veseli zvižduk trgnuo ih je iz zamišljenosti. Bio je to mladi jaki drvosječa koji je krenuo na posao. Stao je pred njih i htio taman upitati što se zbilo kada je ugledao Snjeguljicu. – Kakva lijepa djevojka?, zablenuo se u nju.
Tupko je prišao svojim drugovima. – Sjetio sam se. Nije se radilo o poljubcu princa, već o poljupcu prave ljubavi. Svi su se kao jedan okrenuli prema drvosječi. Vidjelo se na njemu da ga je Snjeguljica osvojila na prvi pogled. –On je pravi. Kimnuli su i prišli mladiću i objasnili mu cijelu priču i kako je može spasiti ako je njegova ljubav iskrena.
- Pokušat ću – rekao je drvojseča i poljubio Snjeguljicu jer bila je istina da se zaljubio u nju na prvi pogled.
Patuljci i drvosječa su sa suspregnutim dahom očekivali što će se zbiti, a kada je Snjeguljica otvorila oči veselo klicanje i povici proparali su zrak. Snjeguljica se odmah zaljubila u svog spasitelja i uskoro su slavili njezino vjenčanje sa drvosječom. Naravno sretan par je živio zauvijek sretno i radosno ..."

Sretnu dobitnicu ćemo kontaktirati putem e-maila o načinu preuzimanja nagrade.

U galeriji detaljnije pogledajte styling glumačke postave „Snjeguljica i lovac“ i isječke iz filma...


Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0