Live tetoviranje "na slijepo" u programu Radija 101

Možete li zamisliti da vidite i saznate što vam je tetovirano tek nakon što tetoviranje završi?

Voditeljica jutarnje emisije na Radiju 101 Ivana Pevec, prihvatila je izazov svog suvoditelja Marka Tomšića Šamana i pristala se tetovirati na slijepo zajedno sa još jednim slušateljem. Priča je krenula kada je Ivana u jutarnjem programu naišla na članak o tattoo majstoru koji je u New Yorku tetovirao ljude na slijepo. Ljudi bi stavili ruku kroz rupu, a s druge strane im je tattoo majstor napravio tetovažu. Što im je tetovirao, saznali su tek nakon što je tetoviranje završilo. 

 | Autor: Radio 101 Radio 101

„Ispeci pa reci“ nije nešto čega se Ivana Pevec drži, pa je tako live u eter jutarnjeg programa rekla da bi se ona na taj način bez problema tetovirala. Cijelu priču je na putu za posao čuo organizator Tattoo konvencije Zagreb i odmah došao na radio ponuditi Ivani tetovažu na slijepo. Ivana je pristala pod uvjetom da joj se pridruži još jedan slušatelj. Stotinjak prijava je stiglo na radijski mail, a odabir je pao na Natašu Adamović. 

Tattoo majstor Sababoy pripremio je za cure tetovaže iznenađenja. Ivana je dobila bicikl, a Nataša srce. Iako su cure bile malo u tremi, i bojale se što će im se naći na ruci, nakon što su vidjele što im je Saba napravio oduševile su se. Pogledajte kako je jutros izgledalo prvo live tetoviranje "na slijepo". 

Photo: Radio 101

Komentari 0