Linija torbi i privjesaka sestara Jenner: Želite li nositi Kyliene pse na torbici?

Nakon što su predstavile kolekcije odjeće, kupaćih kostima i cipela, Kylie i Kendall su odlučile proširiti svoj biznis i na druge modne predmete, a inspiraciju su pronalazile zbilja svuda oko sebe...

Kylie i Kendall Jenner neumorno bruse dizajnerski talent te rade na proširenju svoje modne linije. 

Nakon što su lansirale kolekcije odjeće, kupaćih kostima i cipela pod nazivom 'Kendall+Kylie', odlučile su se okušati i u dizajniranju torbica s vlastitim potpisom. Osim toga, u ovoj zanimljivoj kolekciji svoje su mjesto pronašli i ruksaci te neobični privjesci za torbice. Ovi čupavi ukrasi inspirirani su Kylienim psima, talijanskim hrtovima Bambijem i Normanom.

"Torbe su modni dodatak koji jednostavno morate imati, one mogu vaš styling podići na novu razinu, a naša kolekcija torbi je jako moderna i odlično se slaže s komadima iz jesenske kolekcije", objasnila je Kendall pokušavajući privući potencijalne kupce.

 | Autor: arhiva arhiva

Inače, kolekcija obuhvaća 18 različitih modela torbica i ruksaka, a cijene se kreću od 75 do 450 dolara (oko 500 do 3040 kn). Trenutno su za prednarudžbu dostupne u web trgovini Saks Fifith Avenue, a od kolovoza će biti dostupne i u mnogim drugim trgovinama.

Photo: Instagram@kellyripa

Komentari 0