LIFT by Perwoll bira najbolje mlade modne dizajnere

Regionalni natječaj LIFT by Perwoll i ove godine bira najbolje mlade modne dizajnere u Hrvatskoj i regiji.

LIFT je tijekom proteklih par godina u zvjezdanu orbitu lansirao mnoga imena mladih dizajnera od kojih su neki danas uspješni i izvan naših granica, a svoje će finale ove sezone doživjeti velikom modnom revijom finalista natječaja, koja će se održati u sklopu programa Fashion.hr Cruise Collection.

 | Autor:

Jedinstvena platforma za razvoj mladih dizajnera iz cijele regije pokrenuta je s ciljem pružanja podrške i profesionalnog vodstva svim talentiranim nadama koje osvoje povjerenje stručnog žirija. Tijekom proteklih sezona LIFT je plasirao danas poznata imena: Moranu Krklec, Coded Edge, Mariju Kulušić, Anu Jagić, te mnoge druge koji su u samo nekoliko sezona pronašli svoje mjesto na modnoj sceni te s velikim uspjehom predstavljaju svoje kolekcije na BIPA FASHION.HR-u. Prošlogodišnja pobjednica Ana Bogdan već je svojim prvim nastupom osvojila naklonost žirija i publike, a nastupivši na tjednu mode BIPA FASHION.HR dvije sezone zaredom, uz bok poznatim modnim dizajnerima, opravdala je povjerenje organizatora LIFT-a.  „Drago nam je što je svake godine broj prijavljenih kandidata za LIFT sve veći. Kontinuirano pratimo  rad mladih dizajnera i uočavamo jako puno talenta, a naša je misija da ih podržimo i da najboljima među njima pružimo podršku u njihovom kreativnom i profesionalnom razvoju. Dosadašnji primjeri pokazuju nam da smo na pravom putu“, izjavio je Vinko Filipić, osnivač i direktor Fashion.hr-a.

 | Autor:

Stručni žiri, u čijem su sastavu svake godine priznati modni stručnjaci i dizajneri, odabrat će u prvom krugu najbolje kandidate koji će u finalu predstaviti svoje modele na modnoj reviji u sklopu Fashion.hr Cruise Collection. Te večeri, koja će biti u znaku mladih zvijezda, žiri će odabrati pobjednika koji će osvojiti jedinstvenu priliku samostalnom revijom predstaviti svoju sljedeću kolekciju na regionalnom tjednu mode BIPA Fashion.hr.

 | Autor:

Na natječaj se mogu prijaviti svi studenti studija tekstilnog i modnog dizajna te komplementarnih modnih škola/fakulteta iz cijele regije, bez obzira na status (redovni, izvanredni) i godinu pohađanja studija, te oni koji su diplomirali unazad dvije godine, ako su mlađi od 30 godina. Poziv na natječaj s navedenim uvjetima te prijavnica objavljeni su na portalu www.fashion.hr gdje će biti objavljena i imena finalista.

Više slika pogledaj u galeriji...

Photo: None

Komentari 0