Life&style
Morgan Freeman

Zvjezdana holivudska ekipa glumit će u remakeu emotivnog švicarskog filma 'Le Petite Chambre'

  • Stéphanie Chuat i Véronique Reymond napisale su i režirale film 'La Petite Chambre' ('Mala spavaća soba') snimljen 2010. godine
  • Redateljski par sada priprema remake na engleskom jeziku - 'The Little Bedroom'
  • Glumačka postava doista je impresivna: Morgan Freeman, Kate Mara, Laurence Fishburne… 

Stéphanie Chuat i Véronique Reymond adaptirat će film (za koji potpisuju scenarij i režiju, a ujedno je bio i njihov redateljski debi) 'La Petite Chambre' prema švicarskom originalu iz 2010. godine. Oskarovac Morgan Freeman, Kate Mara i Laurence Fishburne trebali bi glumiti u 'Maloj spavaćoj sobi', remakeu na engleskom jeziku.

 | Autor: Netflix Netflix

Možda vas zanima Bestseler Colleen Hoover postaje film s Blake Lively u glavnoj ulozi. Evo zašto mnogi nisu oduševljeni... Rubrika Stars Stars

Producentska kuća Sierra/Affinity pokreće prodaju projekta i predstavit će ga kupcima na Europskom filmskom tržištu u Berlinu.

Film je opisan kao 'priča života i nade, ali uglavnom srca'. Gary Foster i Russ Krasnoff producirat će film preko Krasnoff/Foster Entertainment bannera zajedno s Vega Filmom, koji je producirao original.

'Mala spavaća soba' prati Johna čije je srce oslabilo s godinama, ali još uvijek kuca s tvrdoglavom neovisnošću. Odbija prihvatiti plan svog sina Michaela da ga smjesti u dom za umirovljenike, a ne želi ni prihvatiti pomoć Rose, svoje medicinske sestre. Ali, nakon teškog pada, John je konačno prisiljen osloniti se na Rose, čije slomljeno srce treba brigu i liječenje jednako kao i njegovo. Dok se stvara prijateljstvo među njima, pomažu jedno drugome pronaći snagu i mir da nastave dalje.

„Jako sam uzbuđen što ću raditi sa Stéphanie i Véronique na 'The Little Bedroom'“, rekao je Foster. „One su talentirane redateljice koje u svoje filmove unose ne samo odvažnu kinematografsku viziju, nego i duboko razumijevanje karaktera. Radeći s glumcima svjetske klase, Morganom, Kate i Laurenceom, uzbuđen sam zbog posebnog filma koji će napraviti“. 

U posljednjem filmu dua Chuat i Reymond, 'My Little Sister', glumila je Nina Hoss ('Tár') i premijerno je prikazan u konkurenciji na Međunarodnom filmskom festivalu Berlinale 2020., kao i u Locarnu 2021. godine. Bio je to švicarski kandidat za Oscara 2021. godine. Njihov rad također uključuje 'Les Dames' (2018.) i nadolazeću Netflixovu seriju 'Transatlantic'.

Možda vas zanima Izašao je trailer za film s Mattom Damonom i Benom Affleckom o nastanku legendarnih tenisica Air Jordan Rubrika Life&style Life&style
Photo: Movie

Komentari 0