Life&style

Zubala, ulje za povećanje penisa, perike za pse... Pronašli smo ludo bizarne stvari koje se prodaju na Internetu

  • "Kopajući" po internetu, naletjeli smo na neke zaista bizarne stvari koje se mogu nabaviti za prilično male novce
  • Imaju potencijala za postati duhovitim poklonima za razbijanje monotonije
  • Za neke si već vjerojatno čula, a neki bi te mogli dobro nasmijati 

Bliži se rođendan tvoje najbolje prijateljice ili dečka, a ti si već iscrpila sve originalne ideje? Ne očajavaj! Internet je zgodno mjesto na kojem se možeš inspirirati, ali i nabaviti stvarčice na koje nikad nisi ni pomišljala. Ne kažemo da će ova lista bizarnih stvari poslužiti kao savršena ideja za nečiji rođendanski poklon, ali ako ciljaš na originalnost i humor zasigurno nećeš pogriješiti. Ako ništa drugo, barem se možeš nasmijati i još jednom uvjeriti u kakvom čudnom svijetu danas živimo. 

Možda vas zanima Bijele traperice: 5 outfita koji će te uvjeriti da ih se isplati imati u ormaru Rubrika Moda Moda

Izgleda da su zubari dobili opasnu konkurenciju! Šalu na stranu, ali na internetu se već neko vrijeme mogu nabaviti razna pomagala za usnu šupljinu, od cijelog reda zubiju do umetaka. Sve zajedno možeš nabaviti za nekih stotinjak kuna, a ako se pitaš tko to naručuje, moramo te iznenaditi da mnogi. 

 

 | Autor: Screenshot@iamafoodblog Screenshot@iamafoodblog

Konac za zube s okusom slanine je točka na i ovih bizarnih pomagala, a mi ti svakako preporučamo da se ipak držiš svog stomatologa. 

 | Autor: screenshot/TikTok screenshot/TikTok

Čini se da je i kompleks veličine danas rješiv jednim klikom na internetu pa se tako muški "problem" tretira posebnim uljem za rast penisa, a ženski velikim, gumenim umetcima. Majku prirodu rijetko možemo prevariti, pa tako razmisli dva puta ako ti se ulje učini dobrom idejom. Za ovaj komplet bi trebala izdvojiti kakvih 200-tinjak kuna.

 | Autor: Screenshot/Wish Screenshot/Wish

Ako te živciraju te milimetarske dlačice koje tvoj dragi svako jutro ostavlja za sobom u umivaoniku, ne bi bilo loše da mu nabaviš ovu zgodnu napravicu. Za ovu sa slike bi trebala izdvojiti nešto manje od 200 kn, ali može se pronaći i jeftinijih. Što se tiče obožavatelja hodanja po travi, s ovim japankama to mogu raditi u bilo koje godišnje doba, pa tko voli - nek izvoli!  | Autor: Screenshot/TheSun Screenshot/TheSun

Nažalost, ni kućni ljubimci nisu pošteđeni ove liste bizarnosti. Ako ti je baš slatko kako vlasnici ljubimaca kostimiraju svoje psiće, vjerojatno ćeš preskočiti kostim Marilyn Monroe, ali nama je urnebesan. S druge strane imamo spreman gadget i za malene hrčke koji, iako baš i nisu predviđeni za duge šetnje parkom, pomoću ove vezice mogu protegnuti nožice.

 | Autor: screenshot/TikTok screenshot/TikTok

Možda vas zanima Cvjetni uzorak: složili smo 4 odlična stajlinga u kojima glavnu riječ imaju - cvjetići Rubrika Moda Moda

S ovom majicom uplakane Kim Kardashian zasigurno nećeš ostati neprimjećena, a možeš je nabaviti za manje od 100 kn. Što se tiče donjeg rublja, njega nikad dosta, a nabaviš li svom dragom gaće s ovim zanimljivim uzorkom, brzo bi mu mogle postati najdraže.

 | Autor: Screenshot@iamafoodblog Screenshot@iamafoodblog

Diskretno pomagalo sa slike neutralizira svaki vjetar koji prođe kroz njega tako da više nema straha ako ti koji pobjegne. Drugo pomagalo sa slike je bolje nabaviti prije no što ti zatreba, a ako ti je malo neugodno nabaviti ga osobno, ne boj se, internet je uz tebe. U svakom slučaju, ova bi dva paketića bila urnebesan poklon za starog prijatelja koji bi sve shvatio kao dobru šalu.

 | Autor: Screenshot/TheSun Screenshot/TheSun

A ako si se ikada zapitala kako je plivati sa žabljim plivaćim kožicama, to možeš saznati već ovoga ljeta. Odaberi boju, vrstu i veličinu plivaćih kožica i za samo par kuna zaplivaj kao žabica!

 | Autor: Screenshot@iamafoodblog Screenshot@iamafoodblog

 

I posljednje, ali ne i manje bitno: napravica stvorena za obavljanje male nužde u hodu. Ako si već puno puta pomislila koliko je muškarcima jednostavnije jer to mogu obavljati gdje god se sjete, za manje od 100 kn možeš i ti. 

 | Autor: Screenshot/TheSun Screenshot/TheSun

 

 

Photo: screenshot/TikTok

Komentari 0