Life&style

Ukrali su joj intimne fotografije i objavili ih, ona sada uzvraća udarac

Emma Holten imala je samo 17 godina kad su joj ukradene intimne fotografije objavili online - od tada dobiva uvredljive, ponižavajuće, često čak i prijeteće poruke. Odlučila je ustati protiv toga

Emma Holten imala je 17 godina kad su joj ukrali njene intimne snimke te ih objavili online. Njezine fotografije proširile su se Facebookom i drugim različitim online platformama nakon što joj je računalo hakirano. Danas, šest godina kasnije, još uvijek je prate posljedice neželjenog napada na njenu privatnost. Nepoznati muškarci šalju joj uvredljive, ponižavajuće, često čak i prijeteće poruke – premda ti ljudi znaju da ona nije svojevoljno stavila te fotografije na Internet. 


„Netko je ukrao fotografije na kojima sam gola. Ovo sam napravila radi toga.“

 | Autor: miss miss

Holten je nedavno prekinula šutnju o tom neugodnom događaju, pretrpjela (još uvijek strašan) sram i odlučila se na protuudarac. Ova novinarka iz Kopenhagena fotografirala se gola te objavila fotografije na internetu. Potpuno samovoljno i bez ikakve prisile. 

Holten je time demonstrirala: PROTIV objavljivanja privatnih fotografija na Internetu koje se događa bez privole, te ZA prava na samovoljno ophođenje s privatnom sferom. 

Photo: Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivan00

    liepa prića