Life&style

Znate li što je „Hit lista bodova“?

Za omiljene proizvode iz dm-a možete ostvariti 20 puta više bodova na kartici dm active beauty

Shopping u dm-u postao je još isplativiji! Svakih petnaest dana dm na „Hit listu bodova“ uključuje šest brendova ili linija proizvoda za koje možete ostvariti 20 puta više bodova na kartici dm active beauty. Na popisu su uvijek neki od najprodavanijih proizvoda, omiljeni svima koji kupuju u dm-u. Uz „Hit listu bodova“ prikupljanje bodova na kartici dm active beauty i štednja još su brži i lakši, zato ne zaboravite svakog 1. i 16. u mjesecu posjetiti internetsku stranicu dm-a i provjeriti novitete na hit listi.

Do 15. veljače u dm-u možete ostvariti 20 puta više bodova na prirodnu kozmetiku alverde i paste za zube Dontodent, proizvode dm-ovih marki koje odlikuje izvrstan omjer povoljne cijene i izvanredne kvalitete. Lijepu svoticu bodova možete ostvariti i kupnjom svih proizvoda Pronto, Naturella, SauBär te proizvoda za kosu Eveline Cosmetics.

Kako biste ostvarili višestruke bodove s „Hit liste bodova“ potrebna vam je samo registrirana kartica dm active beauty, a da bi ste iskoristili popust, uz karticu vam je potreban i PIN koji morate unijeti na ekranima za kupce koji se nalaze na blagajni dm-a. Riječ je o istom PIN-u koji koristite za prijavu na svoj korisnički račun na portalu dm active beauty. Na portalu možete u svakom trenutku pregledati i stanje bodova na svome računu.

Iznos bodova na vašoj kartici dm active beauty brzo će narasti uz „Hit listu bodova“, a sve što trebate napraviti je:

1. Obavite kupnju odabranih brandova/linija proizvoda.
2. Pokažite svoju karticu dm active beauty na blagajni i automatski skupite višestruke bodove.
3. Iskoristite ih već prilikom sljedeće kupnje i ostvarite uštedu!

Više informacija potražite na dm-ovoj internetskoj, Facebook, Instagram i Youtube stranici.

Photo: None

Komentari 0