Life&style

Znate li koja boja laka za nokte najbolje paše uz preplanuli ten?

Novo u dm-u

Preplanuli, brončani ten toliko volimo jer nam koža izgleda zategnutije i sjajnije, sitne nepravilnosti su manje vidljive, a podignut će i svaku odjevnu kombinaciju. Naravno, radi se o zdravoj i prirodnoj preplanulosti, a ne onoj 'prepečenoj' od koje smo odustali odavno, čim smo spoznali njene negativne strane. Kako biste još više istaknuli preplanuli ten, možete to napraviti i odabirom boje laka za nokte, a tu dm misli na vas jer su upravo predstavili novitete za najljepše ljetne noktiće.

Tijekom srpnja i kolovoza pravila ne vrijede što znači da možete nositi one boje koje možda i ne biste u uredu. Tako će mnogima na pamet pasti žuti, zeleni, crni i žarko ljubičasti nokti, no preplanulu put najbolje će istaknuti pastelni tonovi. Oni su decentni, lijepo pristaju uz svaku kombinaciju, što je preko ljeta itekako bitno (jer tko ima vremena neprestano lakirati nokte) i ne kradu poglede, već elegantno nadopunjuju cijeli izgled.

Odlične primjerke može pronaći u svojoj dm prodavaonici ili dm online shopu. Novi Eveline Royal Nude lak za nokte u nježno rozoj nijansi i svjetlucavo ružičastoj su pravi izbor za klasičarke – djeluju jako prirodno i elegantno. Za nešto odvažnije tu je S.he quick'n crazy lak za nokte u Pantone boji godine, pastelno žutoj.

Ne zaboravite na nekoliko trikova pomoću kojih će vaš lak za nokte trajati duže tijekom ljetnih dana: prije nanošenja morate staviti prozirni lak kako biste zaštitili nokte i spriječili ono ružno žutilo (naša preporuka je Eveline Royal Nude sedefasti lak). Svakako nanesite dva premaza laka i na kraju završite još jednim slojem bezbojnog premaza. Naravno, tijekom svakog sloja treba biti strpljiv i čekati da se sve dobro osuši, a na samom kraju nokte uronite u hladnu vodu.

Sve novosti koje vam je dm pripremio za ovo ljeto, pratite na Facebooku i Instagramu, i ne propustite zaviriti na www.dm.hr/novo.

Photo: dm.hr