Life&style

Znate li tajnu čvrstog prijateljstva ovih poznatih dama?

Prijateljstvo pjevačica Taylor Swift i Selene Gomez jedna je od najljepših prijateljskih saga među celebovima. Traje već dugih 13 godina, a dvije pjevačice uvele su hashtag #friendshipgoals koji je kasnije preplavio cijeli virtualni svijet. Evo zašto nam se čini da je njihovo prijateljstvo duboko iznad drugih

Drage naše missice, evo činjenica o prijateljstvu ove dvije popularne cure. Slobodno možeš primijeniti i u svom prijateljstvu. 

1. Ne objavljuju mnogo zajedničkih fotki, ali i dalje svi znaju koliko se vole
S obzirom na to da se brojna celebrity prijateljstva neprestano provlače po društvenim mrežama, iznenađujuća je činjenica da Taylor i Selena zajedničke fotke objavljuju jako rijetko. Osim toga, ni fotografi ih ne mogu uloviti tako lako. Ipak, prijateljice su već dugih 13 godina. Očito se predobro zabavljaju da bi se neprestano slikale i pozirale zajedno!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 👸🏼🐍Sweet Like Swift🐍👸🏼~Emma❤️ (@sweet_like_swift) on

2. Ne srame se javno reći koliko se vole

''Razlog zbog kojih je ona jedna od mojih najboljih prijateljica je taj što nikada nije osudila ni jednu odluku koju sam donijela. Uvijek me dočekala na pravom mjestu. Ohrabrivala me čak kad uistinu nije bilo ničeg vrijednog ohrabrivanja. I ne znam bih li bila jaka kao što jesam da u mom životu nije bilo tebe i tvoje obitelji, vi ste promijenili moj život.'' - poručila je Selena Taylor pred gotovo 60 tisuća ljudi.  Jednako tako, i Taylor ne skriva koliko joj je Selena bliska. Pritom, dakako, kao prave ''žene od povjerenja'' jako dobro paze što smiju, a što ne smiju reći s medijima. Zakon šutnje, ne zaboravimo, imaju i celebrity curke!

3. Zajedno primaju Grammye i podnose hejtanje, u dobru i zlu  

Kad je riječ o dodjelama nagrada i važnim događajima, djevojke su zajedno u prvim redovima. Strastveno bodre jedna drugu, podupiru se i navijaju. Međutim, dubinu njihovog prijateljstva dokazuje i tamna strana medalje. Naime, obje su pjevačice često na meti tračeva i zlih komentara. I uvijek, baš uvijek spremne su stati jedna drugoj u obranu. Primjerice, kada su se Kim i Kanye obrušili na Taylor povodom izlaska pjesme Famous, Selena je bila prva koja je stala u njenu obranu nizom Twitter postova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alma (@casuallycruelswifty) on

4. Unatoč svim ljubavnim usponima i padovima, ostale su jedna uz drugu - duboko iznad svih

Činjenica je da Taylor Swift uistinu nije imala mnogo sreće u ljubavi. Ali kako su ljubavi pucale, tako su nastajali njeni najveći hitovi. Bolje nije išlo ni Seleni koja je dugo bila u turbulentnoj vezi s megapopularnim Justin Bieberom. Iako se u dugih 13 godina u njihovu životu izmijenio čitav niz dečkiju, one su uvijek ostale jedna uz drugu snažno podupirući odluke one druge - kakve god one bile!
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TayLenaGomez (@selswiftright) on

5. Njihovo prijateljstvo ne isključuje druge ljude oko njih

Iako su jedna drugoj veoma važne, iz svoje priče o prijateljstvu nikada ne isključuju ljude oko sebe. Njihov ''girl gang'' često prošire druge, nerijetko posve anonimne frendice. U cijeloj priči, dakako, nema mjesta posesivnosti jer... one znaju kolika je dubina njihove prijateljske veze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🌺m u l t i f a n d o m🌺 (@_spicyxselena_) on

 SPONZORIRANI SADRŽAJ: MISS MIND ZA MISS7

Photo: instagram @janko_popovic_volaric