Life&style

Njegov poklon pokazat će ti da li te zaista voli?

Jako često analiziramo i propitujemo naše ljubavne odnose, a ono što će ti on pokloniti, govori nešto o vašoj vezi. Evo i što...

Smisao poklona nipošto nije njegova cijena ili materijalna vrijednost, već emocija koju sa sobom nosi. Poklon je simbol pažnje i znak da je netko mislio na tebe. Ipak, odabir poklona pravo je plodno tlo za duboko proučavanje na području ljubavnih veza. Istražili smo što znače njegovi pokloni:

1. Poklon bon u nekoj trgovini

Poklon bon je, ruku na srce, krajnje nemaštovit poklon i, osim u iznimnim situacijama, bolje ga je izbjegavati. Ipak, ako ti je tvoj dečko poklonio bon - to ne znači da njegov poklon ne vrijedi. Znači da se definitivno morate barem malo bolje upoznati, puno više pričati i istražiti ukuse onog drugog. Što učiniti s poklon bonom? Pa... Nadati se da je barem pogodio trgovinu koju voliš.

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

2. FOREO LUNA Mini 2

FOREO LUNA mini 2 uređaj za čišćenje lica nalazi se na listi želja mnogih žena, a lijepa i zdrava koža jedan je od najljepših poklona koje ove godine možeš dobiti. Ako ti je tvoj frajer poklonio baš FOREO LUNA mini 2, znači da te istinski poznaje i brine o tvojim željama. Odabir poklona u vidu četke za čišćenje i masažu lica znači da je dečko pomno osluškivao tvoje želje i potrebe. Uostalom, jako dobro zna da FOREO LUNA mini 2 čisti lice u samo jednoj minuti, a to znači da više vremena ostaje za njega.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

3. Putovanje ili izlet

Putovanja ili izleti uvijek su prekrasni pokloni, pogotovo ako se odnose na vas dvoje. Teško da može promašiti, zar ne? Takav poklon znači da je on tip muškarca koji voli ulagati u iskustva te da želi stvarati zajedničke uspomene. Vjerojatno želi podignuti vezu na novu razinu bliskosti i intime, osnažiti vas kao par te zapečatiti ozbiljnost vaše veze. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

3. Ručno izrađeni poklon

Ručno izrađeni pokloni možda ne izgledaju poput onih ''industrijski proizvedenih'', ali zar to nije nešto spektakularno? Osim što je uložio kreativnost u odabir poklona te novac u materijal, darovao ti je vrijeme koje je odvojio za izradu poklona. A vrijeme je jedna od stvari na kojima se temelji svaka zdrava veza. Dakle, pruži njegovom poklonu posebno mjesto u svom srcu ili domu. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

5. Odjeća

Ako ti kupi odjeću, znači da je hrabar lik. Šanse da promaši brojeve i krojeve bile su velike, ali on se ipak usudio. Osim toga, znači da je praktičan i da ne vidi smisao u poklonima koje nećeš koristiti. Dakle, daj mu do znanja da ti je stalo tako da nosiš komad koji ti je poklonio. Znat će to cijeniti.

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: Instagram @haileybieber