Life&style

Znaš li pravi razlog zašto je Kevin ostao sam kod kuće?

Da, vjerojatno nisi primijetila taj detalj u filmu. Naime, krivac je njegov otac!

"Kevin sam u kući" pravi je božićni klasik i (najmanje) jednom godišnje možemo ga pogledati na nekom od domaćih televizijskih kanala. Međutim, čak i ako smo ga gledali 20 puta i mislimo kako svaku scenu znamo napamet, sada smo prisiljeni dobro razmisliti i promatrati ga u novom svjetlu. Naime, jedan korisnik Reddita s orlovskim vidom otkrio je pravi razlog zašto je Kevin McCallister doista ostao zaboravljen kod kuće – dok je njegova obitelj bila na putu za Pariz. 

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

U filmu možemo vidjeti ludnicu kad se obitelj sprema na put, kad Kevinov otac broji djecu pa slučajno susjedovog klinca broji kao svojeg – ali, sada se pojavilo još jedno objašnjenje koje je otkrio korisnik Reddita pod nadimkom Bobcobble. Naime, već se ranije moglo ustanoviti da će Kevin ostati kod kuće. 

A za to je kriv Kevinov otac! Na GIF-u koji je postao Bobcobble na Redditu u treadu „Movie Details“, vidi se kako je Peter, Kevinov otac, bacio dječakovu avionsku kartu u smeće kad je bacao salvete u kantu! 
Na prvi pogled nitko nije primijetio kako se među smećem sakrio važan detalj – Kevinova avionska karta. 

Ever wonder what happened to Kevin's plane ticket in Home Alone? from MovieDetails

Ovo Bobcobblesovo otkriće nije ostalo bez komentara – naprotiv! Neki teoretičari urota sigurni su kako je gospodin McCallister namjerno bacio kartu u smeće jer nije htio povesti živahnog sina na odmor… 

Photo: miss

Komentari 0