Life&style

Znaš li od čega je ovaj fantastični Starbucks okus?

Tko može odoljeti omiljenom Starbucksu? Činjenica je da nam je najbliža poslovnica u Beču, ali tko može odoljeti tim slatkim kofeinskim strastima, posebno kada dolaze u tipično raskošnom pakiranju

Tako je ovaj kofeinski brend nedavno na tržište izbacio Christmas tree Frappaccino. Već samo ime odaje kako se radi o piću blagdanskog prizvuka. Radi se o kavi s okusom mentola, Peppermint Mocha Creme Frappuccino, koji je ukrašen šlagom u obliku borića, a kojem su dodani komadići zlatne karamele, ukrasima s okusom brusnice i koji umjesto božićne zvijezde na vrhu ima jagodu. 

 

A post shared by starbucksuk (@starbucksuk) on

Ovo tekuće savršenstvo na žalost je dostupno samo u odabranim američkim Starbucks lokacijama, no to ne znači da poznati brendnema i neke Europljanima dostupne blagdanske kave.

 | Autor: Starbucks Starbucks

Zato su ove godine u blagdanskoj ponudi Fudge Hot Chocolate (vruća čokolada s komadićima jestivog zlata), Gingerbread latte (kava s mlijekom s okusom medenjaka) te Toffee Nut (kava s komadićima lješnjaka).

Možda vas zanima Džin-tonik kava? Jednu duplu, molim! Rubrika Life&style Life&style

Ove vruće čoklade, kave i bijele kave ti mogu dati ideje za serviranje blagdanske kave. Potrebna ti je samo tona šlaga, puno kandiranog voća, orašastih plodova, a ne bi na odmet bila niti koja mrvica zlatnog praha!

 

A post shared by starbucksuk (@starbucksuk) on

Photo: Starbucks

Komentari 0