Life&style

Znaš li nekoga kome bi ovo trebalo: daljinski za TV koji je i ujeno otvarač za boce?

  • "Ja sam genije, čudo prirode. Sve na svitu znan i jasno mi je sve!" sigurno pjeva onaj tko je osmislio ovu fantastičnu stvar
  • Trebalo bi mu definitivno dati neku nagradu za domišljatost! 
  • Ako si i ti oduševljena jednako koliko i mi, ne sumnjamo da ćeš već danas naručiti jedan primjerak

Sjediš navečer na kauču, taman si se lijepo namjestila i uživaš u gledanju filma, možda nešto i pijuckaš? Hladno pivce? Ako je i dragi s tobom prije će to biti pivo nego cider... Ugodna večer, u svakom slučaju, a najgore što vam se može dogoditi je da... (ne, pivo je dobro ohlađeno!), doneseš bocu iz hladnjaka, a zaboraviš otvarač. Neš' problema, ali on je lijen sam se ustati, ali ovoga puta neće ni tebe nasamariti jer ti imaš idealno rješenje.

Ili bolje rečeno daljinski upravljač ga ima. Naime, ovaj idealni izum postao je totalni hit na Amazonu pa je već u potpunosti rasprodan! Riječ je univerzalnom daljinskom upravljaču koji pokriva šest različitih uređaja, ali to nije njegova supermoć koja nas najviše fascinira. Veća je fora što na bočnoj strani ima ugrađen metalni otvarač za boce!

 | Autor: barsupplies.com barsupplies.com

Vrlo praktično i kad ti prijateljice dođu na žensku večer pa počnete otvarati one slatke male bočice tonika, zar ne? Pronašli smo gdje možeš kupiti ovo genijalno osmišljeno "čudo tehnologije", a cijena mu je samo 80-tak kuna. Onda, kome uistinu treba otvarač, kad je tu daljinski upravljač? Kakav izum! Nećeš vjerovati što mogu ove gaće.

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirala je Antonija Blaće

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

Photo: barsupplies.com

Komentari 0