Life&style

Znaš li koja je tajna 40-godišnjeg prijateljstva Oprah Winfrey i Gayle King?

Oprah i Gayle King dvije su megauspješne američke televizijske novinarke i voditeljice. Njihovo prijateljstvo traje već više od 40 godina. Preživjele su životne i poslovne brodolome, skandale i tračeve, ali uspjele su pokazati da je njihovo prijateljstvo duboko iznad drugih.

Nešto poznatija Oprah već godinama njeguje prijateljstvo s drugom američkom TV zvijezdom - Gaylom King. Njihova priča prava je priča o američkom snu, a dvije prijateljice uistinu su nerazdvojne. Ovo je 5 važnih stvari koje o njima moraš znati:

1. Upoznale su se dok nisu bile toliko poznate i slavne

Gayle King i Oprah upoznale su se davne 1976. godine dok su obje radile na baltimorskoj televiziji. Oprah, tada dvadesetdvogodišnjakinja, radila je u jutarnjem programu, a godinu mlađa Gayle asistirala je u produkciji. Ipak, nisu kliknule odmah. Zbližila ih je jedna snježna oluja zbog koje je Gayle bila prisiljena prespavati kod Oprah koja joj je rado posudila čistu odjeću. Od tada su nerazdvojne!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Essence of Gist (@essenceofgist) on

2. Svoje prijateljstvo okrunile su kumstvom

Svi znamo da je kumstvo prava kruna prijateljstva, a Oprah i Gayle svoje su okrunile čak dva puta. Oprah je kuma Gayleinoj djeci - kćeri Kirby i sinu Willu. Ne sumnjamo da je Oprah uistinu kuma iz snova, a zasigurno joj je bila velika čast kad ju je Gayle odabrala čak dva puta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beth Dover (@officialbethdover) on

3. Bile su jedna uz drugu u teškim trenutcima

Kao i u svakom dugom odnosu, mnogo je uspona i padova. Jedan od najvećih izazova bio je krah Gayleinog braka. Ona je ulovila svog supruga Williama Bumpusa s drugom ženom. Nevjeru mu nije mogla oprostiti pa je zatražila razvod 1993. godine - nakon jedanaest godina braka. Zanimljivo je da joj se on javno ispričao tek 2016. godine. Vrijedi li uopće isprika nakon trinaest godina? I ne baš! Srećom, sve to vrijeme Oprah je bila uz nju - u dobru i zlu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @oprah_gayleforever on

4. Ni razni tračevi ne mogu nauditi njihovu prijateljstvu

Dvije bliske žene koje rade veoma sličan posao i baš nikada se ne natječu jedna s drugom, mnogima su pravo iznenađenje. Mnogi su puni predrasuda i misle da toliko blizak i čist odnos nije moguće održavati, ali Oprah i Gayle pokazuju upravo suprotno. Skeptici su ih već u više navrata proglasili lezbijkama, ali Oprah je u jednom intervjuu s Barbarom Walters u suzama sve to demantirala. ''Rekla sam da nismo lezbijke. Dovoljno puta sam to rekla. Nisam čak niti otprilike lezbijka. (...) S druge strane, zašto bih krila da to jesam?'' Njih dvije nadišle su uistinu razne glasine, a to je snažan dokaz da je njihovo prijateljstvo stvarno posebno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Uneasy The Show (@uneasytheshow) on

5. Ne kriju koliko su ponosne jedna na drugu

Svako malo na Instagramu osvane video Gayle i Oprah u novim avanturama. Zajedno upoznaju nove ljude, otkrivaju nova mjesta. I nakon 40 godina - nije im dosadilo! Gayle je jako ponosna na sve što je Oprah postigla, a sigurni smo da su joj osjećaji uzvraćeni. ''Ona je majka koju nikad nisam imala, ona je sestra kakvu bi svatko poželio, ona je prijatelj kakvog svatko zaslužuje. Ne poznajem bolju osobu'',  priznala je Oprah Barbari Walters te dodala da joj to ne govori dovoljno često. Želimo im da i dalje ostanu baš takve kakve jesu, savršene prijateljice koje čvrsto stoje jedna uz drugu!

 SPONZORIRANI SADRŽAJ: MISS MIND ZA MISS7

Photo: instagram @janko_popovic_volaric