Life&style

Znaš li da si genijalna? Nemoj nikad zaboraviti, a miss7 će te uvijek podsjećati na to - na najjače

  • Nekad ti je baš previše, okolnosti su neumoljive, a bitke postaju iscrpljujuće?
  • Ne zaboravi da si genijalna! I nikako ne pomisli da si sama, jer miss7 kao najjači ženski medijski brend s tobom slavi ženu u svim njezinim oblicima na najjače!
  • U našoj najnovijoj kampanji podsjećamo te na solidarnost kao i na ultra važnu činjenicu da smo u ovim zahtijevnim vremenima zajedno još jače!

Nježne smo, imamo smisao za lijepo, glasne, dostojanstvene, uporne, nekad tvrdoglave, duhovite, suosjećajne, neovisne, brižne, hrabre…kada ti je netko rekao da si jednostavno genijalna?

 | Autor: miss7/Maja Tomljanović miss7/Maja Tomljanović

Nije tajna da smo stoljećima ulagale iznimne napore (jesmo li rekle koliko smo jake?), ostavljale trag i utjecale na tijek povijesti…bile smo revolucionarke, znanstvenice, književnice, umjetnice, hrabro se odupirale idejama vremena, a opet zadržale svoju ženstvenost. I baš zato, da se podsjetimo na sve naše kvalitete, ljepotu i jakost na najjače, miss7 je poveo kampanju u suradnji s grafičkom dizajnericom i ilustratoricom Majom Tomljanović, jednom od nas, jakih i predivnih žena, koja nas je sve osvojila svojim talentom. 

Možda su ti i već poznate njezine šarmantne i šarane ilustracije koje redovito pokazuje svojim 70.000 pratitelja na Instagram profilu i koje slave ženu na najjače u svim njezinim oblicima

‘’Moje ilustracije su inspirirane moj životom i događajima oko mene tako da je glavni lik uvijek žena. Kroz nju izražavam svoje želje, snove, slavim sretne događaje, izražavam svoju tugu, frustraciju i zabrinutost. Jednostavno mi ruka sama ide ka toj ženskoj formi i mekoj liniji. Nastojim stvarati ilustracije koje su inspirativne, izazivaju emocije i s kojima se publika može povezati’’, poručila je Maja. 

 | Autor: Instagram/@majatomljanovic Instagram/@majatomljanovic

Za Maju je ilustracija način izražavanja svojih mojih misli, onoga što je i što osjeća.

‘’Položaj žene uvelike ovisi o tome gdje ste se rodili i gdje živite. Na zapadu su žene postigle najveći napredak iako još uvijek muškarci imaju vodeću ulogu u politici, zakonu i posovnom svijetu. U Hrvatskoj, pogotovo u malim sredinama, postoje konzervativni stavovi da je ženama najvažnija uloga brinuti se o obitelji. Budimo iskreni, žena će i dalje još dugo nastaviti manevrirati između posla i obitelji više nego što to čine muškarci. A i sve više političkih opcija u Hrvatskoj kao da opet nazaduje i zazuma se za one tradicionalne vrijednosti gdje veže ženu samo i isključivo za kuću. Nažalost mislim da je još dalek put do pune jednakosti prava i mogućnosti između muškaraca i žena’’, rekla je Maja.  

Borimo se zajedno!

Jake žene su i one koje osjete umor, opterećenje, ponekad odsustvo radosti i pronađu potrebnu energiju da postignu životni balans. One se ne predaju, slušaju svoj unutarnji glas, vlastite potrebe i uspijevaju! A da bi se njihov, odnosno glas svih nas, čuo na najjače glavna je misija miss7 - najjačeg ženskog medijskog brenda u Hrvatskoj. Skrojen po mjeri današnje žene u Hrvatskoj, miss7 je podržava, slavi, ne procjenjuje je i ne osuđuje. Solidarno i s razumijevanjem pružamo ruku svakoj našoj čitateljici da bi se u našem krugu i šire osjećala dobro i prihvaćeno - na najjače

Kao što smo rekle početku, zajedno smo jače. A znaš li koliko nas ima? Toliko da nas jedva mogu izbrojati :)

Ali ozbiljno! miss7 u svojoj ekipi ima i missGASTRO, missZDRAVU, missMAMU i missBLOG. Više od milijun i pol internet korisnica svakog mjeseca posjeti naše portale. Milijun i pol! I to ne ukupno, već jedinstvenih korisnica. Vas ponaosob. A znamo da smo s nekima od vas toliko dobre, da se viđamo mnogo češće - s nekima i nekoliko puta na dan. 

Naša dvosmjerna komunikacija u miss7 stvara snažnu zajednicu svih generacija žena, što potvrđuje dominacija na društvenim mrežama. Facebook stranice miss7 portala imaju zajedno preko milijun followera! Na YouTubeu nas prati više od 60 tisuća pretplatnika, na Inastagramu miss7 bilježi najveći engagement među konkurencijom i nezaustavljivo raste. 

Za projekte poput Woman's Choice, Pinky Promiss i Gastro zvijezdu zasigurno si čula. To su naši 'flagship' projekti koji dominiraju, pomažu, otkrivaju, potiču, promoviraju vrijednosti, talent, vještinu i kvalitetu te, što je najvažnije, spašavaju živote...

miss7 ekipa nikad nije bila jača. Mi, zajedno s tobom. Vjernom čitateljicom. Zajedno smo najjači. Na najjače!

  

Photo: Shutterstock/Getty

Komentari 0