Life&style

Znaš li da se srebro može nositi i ispod pazuha?

Dugi niz godina srebro je ne samo poznato kao sredstvo plaćanja, već su ga koristili prije nekoliko tisuća godina, primjerice u Egiptu, Rimu, Grčkoj i Indiji zbog svojih antiseptičkih ljekovitih svojstava. Otkrićem antibiotika znanje o srebru je zanemareno. U vrijeme povećane otpornosti na antibiotike, srebro postaje sve važnije u medicini i kozmetici.

Što je mikro-srebro?

Mikro-srebro je čestica veličine između 5 i 20 mikrona te je stoga oko 1000 puta veća od nano-srebra. Mikro-srebro zbog svoje veličine ne prodire u kožu, već djeluje na površini i uklonit će se prilikom sljedećeg pranja. Mikro-srebro koje koristimo dobiveno je od čistog srebra posebnim procesom vakuuma pa ne sadrži nikakve kemijske ostatke. A ovaj novitet predstavlja jedan poseban brend koji se pojavio na našem tržištu, a riječ je o Bioturm prirodnoj kozmetici sa sastojcima iz organskog uzgoja. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Posebna kombinacija lakto-intenzivnog aktivnog kompleksa i dragocjenih dodatnih aktivnih tvari kao što su biljna ulja i biljni ekstrakti osnova su BIOTURM proizvoda za njegu kože - za savršenu podnošljivost i vitalniju kožu. Lakto-intenzivni aktivni kompleks kojemu je osnova bio sirutka sadrži biološke komponente koje se također mogu naći na koži. Kao baza gotovo svih BIOTURM proizvoda, lakto-intenzivni aktivni kompleks normalizira floru kože i zaštitni kiseli omotač. Prirodna mliječna kiselina, esencijalne aminokiseline, mikronutrijenti itd. apsorbiraju se i normaliziraju razinu vlage u koži. Zahvaljujući visokokvalitetnim biljnim uljima i koncentriranim biljnim ekstraktima suha, vrlo suha i problematična koža dobiva ono što joj je potrebno da postane i ostane zdrava.

Srebrom protiv neugodnih mirisa

Znaš li da svaka osoba ima oko dva milijuna znojnih žlijezda raspoređenih po tijelu? Tipičan neugodan miris znoja razvija se pod utjecajem bakterija. Bioturm dezodoransi sa srebrom oslanjaju se na snagu mikro srebra i njegov antibakterijski učinak, jer ono sprječava razvoj bakterija koje uzrokuju miris te na prirodan način štiti od neugodnog mirisa. Bioturm dezodoransi pružaju pouzdanu svježinu te su vrlo blagi i nježni na osjetljivoj koži pazuha.

 | Autor: Timothy Omčikus Timothy Omčikus

U ponudi se nalaze tri dezodoransa za svaki tip kože. Otkrij ih u nastavku:

  1. Intensiv - pojačano znojenje
    Intensiv dezodoransi koriste antibakterijsku snagu mikro srebra i minerala aluma te tako osiguravaju učinkovito smanjenje znoja i neugodnog mirisa. Dostupni su u tri različita mirisa: osvježavajući, voćni i drvenasti te kao roll-on ili u praktičnom spreju - naravno bez potisnih plinova.

  2. Mild - normalno znojenje
    Djelotvorna snaga i dobra podnošljivost čistog srebra! Dezodorans roll-on s nježnim mirisom i mikro srebrom - smanjuje nastanak bakterija, a time se na prirodan način sprječava nastanak neugodnih mirisa.

  3. Deo krema sa srebrom 
    Zaštitna deo krema za izrazito osjetljivu kožu! Deo krema štiti od neugodnih mirisa i osigurava nježnu, njegovanu kožu. Bez alkohola i mirisa te je namijenjena osobama sklonim alergijama. Može se upotrijebiti kod znojenja stopala.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Gdje kupiti?

Proizvode možeš naručiti preko web shopa www.bellavita.hr (besplatna dostava) ili u biljnim ljekarnama, a detaljan popis prodajnih mjesta možeš pronaći na web stranici www.bellavita.hr. 

Bioturm prirodna kozmetika ne sadrži umjetne boje, mirise, PEG, parafinska ulja, silikone i nije testirana na životinjama.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Pravila nagradnog natječaja i politiku privatnosti pogledaj ovdje.

Sretne dobitnice nagrada su: Majda Fazlić, Vesna Čižmešija i Ana Bednjanić. Čestitamo! 

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0