Life&style

Znaš li da se i ti možeš vjenčati u Kensingtonskoj palači? Ako poželiš, ovdje su ti upute

Kraljevska rezidencija Kate, Williama i ostalih članova omiljene kraljevske obitelji može postati mjesto za tvoje vjenčanje iz snova ako iz svog novčanika izdvojiš najmanje 105 tisuća kuna

Kraljevsko vjenčanje san je svake djevojčice koja od malih nogu mašta o svom princu. Međutim, to što tvoj odabranik službeno nije princ, ne znači da ne možeš imati pravo kraljevsko vjenčanje - i to u rezidenciji britanske kraljevske obitelji. Da, dobro si pročitala. Tvoji snovi zaista mogu postati stvarnost.

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

U nastavku ti donosimo odgovore na sva pitanja koja bi te mogla zanimati o vjenčanju u Kensingtonskoj palači: 

Gdje bi bila ceremonija?

Ceremonija bi se najvjerojatnije održala unutar jednog od državnih apartmana koji može primiti do 150 gostiju. Također može se vjenčati i u The Orangeryju, konzervatoriju sagrađenom za kraljicu Anne, gdje se Nicky Hilton udala za Jamesa Rothschilda. Ondje može stati gotovo tisuću osoba.

 | Autor: KP brošura screenshot KP brošura screenshot

Može li se prostor ukrasiti po želji?

Djelomično. Naime, pri uređenju interijera i eksterijera mora se koristiti unaprijed odobreni popis dobavljača Kensingtonske palače. Riječ je o cvjećarima, catering uslugama i zabavljačima. Postoje čak i dobavljači dostupni za vatromet, luksuzne WC-e... Cijeli popis možeš pogledati ovdje.  

Može li se unaprijed vidjeti prostor?

Da.

 | Autor: KP brošura screenshot KP brošura screenshot

Koliko će to koštati?

Cijena nije jasno definirana jer ovisi o željama mladenaca. Prema magazinu E! vjenčanje u Kensingtonskoj palači koštat će te najmanje 23 tisuće dolara za dnevnu ceremoniju i prijem petkom ili subotom, točnije oko 150 tisuća kuna. Ceremonija i prijem će te u večernjim satima koštati 16 tisuća dolara ili oko 105 tisuća kuna. Točan iznos možeš saznati ako se obratiš Kensingtonskoj palači. 

Mogu li pozvati Charlotte i Georgea?

Definitivno ne, ali velika je vjerojatnost da će te gledati sa svog prozora. 

 | Autor: Profimedia/Instagram Profimedia/Instagram

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0