Life&style

Znamo što kriju adventski kalendari uz koje ćete lakše dočekati Božić

Eto nas na kraju studenog što znači da se polako, ali sigurno, prebacujemo u božićno raspoloženje, željno očekujući prosinac koji označava službeni početak, kako mnogi kažu, najljepšeg razdoblja u godine. Kako bi nadolazeći dani prošli u ugodnom iščekivanju božićnih blagdana, dm je pripremio bogate adventske kalendare u čijim će prozorčićima razlog za veselje pronaći i veliki i mali!

Odbrojavajte dane do Božića uz dmBio adventski kalendar koji će oduševiti i ona najzahtjevnija nepca. Iza 24 prozorčića kriju se neodoljivi okusi ušećerenih badema, granole s kakaom i višnjama te müsla sa slanom karamelom iz kontroliranog biološkog uzgoja, uz koje je upravo dmBio adventski kalendar idealan za sve koji uvijek daju prednost kvaliteti prehrane. Možda će vas dodatno razveseliti vijest kako je kalendar dostupan i u veganskoj varijanti.

Ako pazite na prehranu (neki od nas se i tako pripremaju za Božić), kozmetički kalendar savršen je odabir za vas. Naš je prijedlog limitirani essence Adventski kalendar 24 sparkling moments of joy koji krije mini rumenilo svjetlucavih čestica, nježan piling za usne sa slatkim bademovim uljem, ali i ukrasne naljepnice za nokte koje će upotpuniti svaku svečanu manikuru, a vama izmamiti osmijeh na lice svaki dan do Badnjaka. Naravno, ako se uspijete suzdržati da ne otvorite sve prozorčiće čim ga kupite.

Predblagdanskom vremenu uvijek se posebno vesele najmlađi, a to zna i dm koji se pobrinuo da se u ponudi adventskih kalendara nađu i oni koje roditelji i mališani kroz igru mogu izraditi, ukrasiti i napuniti sitnicama po svom izboru. Upravo je takav SauBär set za izradu adventskog kalendara koji sadrži 24 vrećice koje se mogu maštovito ukrasiti i numerirati raznim naljepnicama koje se nalaze u paketu. Ako želite dodatno razveseliti svoje mališane, iznenadite ih SauBär pečatom s četiri vesela božićna motiva, uz koje će pisanje pisama Djedu Božićnjaku biti još zabavnije.

Preporučujemo vam da sve potrebno za blagdansko odbrojavanje, na vrijeme potražite u svom dm-u ili na dm online shopu te sebi i svojima najmilijima svakodnevno udovoljite malim poklonom iznenađenja koji se krije iza vratašca adventskih kalendara iz bogate dm ponude.

Za više informacija o božićnim iznenađenjima u dm-u ne zaboravite posjetiti dm.hr, a ako već niste, zapratite dm i na društvenim mrežama - Facebook i Instagram. Šuška se da nas već čekuju adventska iznenađenja u dm online shopu.

 

Photo: dm.hr