Life&style 29. listopada 2020.

Znamo mjesto s najboljom beauty ponudom, evo zašto ga morate posjetiti

Douglas.
Znamo mjesto s najboljom beauty ponudom, evo zašto ga morate posjetiti Znamo mjesto s najboljom beauty ponudom, evo zašto ga morate posjetiti Znamo mjesto s najboljom beauty ponudom, evo zašto ga morate posjetiti Znamo mjesto s najboljom beauty ponudom, evo zašto ga morate posjetiti Znamo mjesto s najboljom beauty ponudom, evo zašto ga morate posjetiti

Zasigurno ste se više puta našli u situaciji u kojoj vam se shopping lista beauty favorita napunila, a stalno odgađate kupovinu jer ne možete pronaći trgovinu u kojoj biste na jednom mjestu kupili baš sve brendove koje želite. Bez obzira na to preferirate li više online shopping, kupovinu putem aplikacije ili odlazak u trgovine uz pridržavanje svih mjera, jedna shopping destinacija nudi sve navedene kanale uz obećanje brze i sigurne kupovine i najbogatiju ponudu popularnih brendova.

 | Autor: Douglas Douglas  | Autor: Douglas Douglas

Douglas parfumerije lider su beauty industrije u Hrvatskoj, a svake godine nude kupcima još bolje proizvode i nove mogućnosti za kupovinu. Neovisno o tome koji kanal kupovine odabrali, jedinstveno shopping iskustvo i veliki broj beauty proizvoda su vam zajamčeni. U online trgovini možete kupovati ultra brzo i sigurno, a razlog zbog kojeg dodatno obožavamo Douglas su genijalni mirisni paketići koji stižu na vašu adresu nakon narudžbe na webshopu. Naime, u paketiću će uvijek biti navedeno s kojim mirisom je narudžba pošpricana pa ga kasnije možete kupiti ako vam se svidi. Nema više besmislenih potraga na internetu za mirisom kojeg ste nanjušili! Ako ste, pak, nestrpljivi i želite što prije svoju webshop narudžbu, Douglas je pronašao rješenje i za to. Pick up station pogodnost je koju nude od veljače, a riječ je o mjestu na kojemu kupci u istom danu mogu naručiti i preuzeti svoj beauty paketić. Last minute pokloni za vaše voljene više neće biti problem!

 | Autor: Douglas Douglas

Za one koji trebaju savjet ili konzultacije oko odabira proizvoda, poslovnice Douglas parfumerija najbolji su odabir. U dućanima rasprostranjenima diljem Hrvatske kupovina je uvijek divno iskustvo, posebice kad naiđete na beauty stručnjake koji su uvijek spremni dati savjet oko parfema ili njege kože. Douglas parfumerije približile su nam prestižne i svjetski poznate brendove koji se ne mogu naći nigdje drugdje u Hrvatskoj, pa tako možete uživati u Too Faced, Benefit, Armani Beauty, Rituals, Eisenberg, The Ordinary, Kylie Skin, Hermes i brojnim drugim beauty poslasticama.