Life&style

Znamo koji proizvodi donose višestruke bodove u dm-u

Stigla je najnovija Hit lista bodova zahvaljujući kojoj pri kupnji dvaju ili više proizvoda odabranih brendova u prodavaonicama dm-a ili u dm online shopu ostvarujete 30x više bodova.

Višestruki bodovi super su prilika da isprobate nove proizvode kao što je maska u maramici Garnier Pure Active. Formula obogaćena ekstraktom čajevca i salicilnom kiselinom pročišćava kožu i pore te vidljivo umanjuje nepravilnosti. Ono što nam se posebno sviđa jest što, provjereno, matira kožu nakon samo jedne upotrebe. Za drugi novitet, odabrali smo kremu za kosu Fructis Grow Strong za jačanje slabe kose. Učinci ove kreme su mnogobrojni i namijenjena je protiv lomljenja kose, jačanju slabe kose, zaglađivanju ispucalih vrhova… ma sve ono što vam posebno treba tijekom ljetnih mjeseci kada kosa vapi za pravom njegom.

Hit lista bodova idealna je prilika da prikupite velik broj bodova za buduće uštede i opremite se proizvodima bez kojih ne možete zamisliti svoju svakodnevicu. Ako ste među onima koji su oduševljeni Jarovom pjenom za pranje posuđa s pumpicom, ovo je izvrsna prilika da istovremeno obnovite zalihe ovog revolucionarnog kućnog pomagača i ostvarite višestruke bodove. Također, ako koristite električnu četkicu za zube Oral-B pravo je vrijeme da nabavite zamjenske glave jer pri istovremenoj kupnji proizvoda Oral-B ostvarujte 30x više bodova samo uz predočenje kartice dm active beauty ili uz upisivanje kartice u dm online shopu prije završetka narudžbe.

Uz Garnier, Jar i Oral-B, do kraja lipnja također ostvarujete 30x više pri kupnji

  • 2 ili više proizvoda Adez
  • 2 ili više proizvoda glade
  • 2 ili više proizvoda Rosal
  • 2 ili više proizvoda Pantene
  • 2 ili više proizvoda you&me.

Za još više pogodnosti i odličnih prilika za višestruke bodove pratite dm na Facebooku i Instagramu te ne zaboravite posjetiti www.dm.hr.

 

Photo: dm.hr