Life&style

Znamo koje vježbe obožavaju svi supermodeli

Zanima te kako Gigi ima onako tonirane ruke? Koje vježbe su razlog savršenih nogu Mirande Kerr? Ili kako Rosie Huntington-Whitley ostaje tako fit?

Jedan pogled na njihova savršena tijela dovoljan nam je da znamo kako sigurno sate provode u teretani. Super modeli imaju super tijela i ako im možemo ukrasti fitness rutinu, naravno da ćemo upravo to učiniti. Najbolji izvor inspiracije? Instagram!

Kao i ostatak svojeg super uzbudljivog života, top modeli vole podijeliti s nama i svoje fitness rutine i navike vježbanja, a mi ćemo ih naravno sve upiti i uključiti u svoj sljedeći trening. Od boksa i CrossFita pa sve do pilatesa i yoge - otkrili smo najbolje (i očigledno najučinkovitije!) vježbe koje obožavaju top modeli. 

Gigi Hadid

Kao zaštitno lice Reeboka i trenutno najpopularnija manekenka svijeta, Gigi Hadid nas osvaja sa svime što radi. Osim boksa koji obožava, Gigi se često može vidjeti na SoulCycle satu ili pilatesu. Uvijek je tvrdila da je vježbanje zaslužno za njenu super figuru, a mi čim ju vidimo poželimo krenuti prema teretani.

 

@reebok @reebokwomen #PerfectNever #BeMoreHuman

Objavu dijeli Gigi Hadid (@gigihadid)

Karlie Kloss

Nije bez veze Karlie zaštitno lice Adidasa. Ide joj sve od ruke. Teretana, boks, pilates, yoga. Obožavamo vidjeti njene objave na Instagramu jer su nam prava inspiracija u trenucima lijenosti. 

 

Adventure starts now 🙏🏙@adidaswomen @wanderlustfest

Objavu dijeli Karlie Kloss (@karliekloss)

Rosie Huntington-Whitley

Novopečena mama oduvijek nam je jedna od najvećih fitness inspiracija među modelima. U teretani je kao zvijer, a utezi su očigledno razlog za njene beskrajno duge, tonirane noge.

Izabel Goulart

Iza je poznata na društvenim mrežama kao "ona cura koja luđački vježba". TRX, ruče, pilates lopte i utezi samo su neki od rekvizita koje koristi na načine koje nikad prije nismo vidjeli. Rezultat? Isklesano tijelo bez mane.

Chanel Iman

Ova Victoria's Secret anđelica jako je ponosna na svoje tijelo i trud koji ulaže u teretani. Često vježba s prijateljicama modelima, a vježbe snage i izdržljivosti su joj omiljene. Kad joj vidiš trbušnjake bit će ti jasno da zaista puno vremena provodi u gymu.

 

Getting it in before we start the day💥👊🏽 @heidydelarosa

Objavu dijeli Chanel Iman (@chaneliman)

Adriana Lima

Nije nikakva tajna da Adri obožava boks. Već godinama priča samo o boksu i nebrojeno je puta naglasila kako je upravo ovaj fitness trend zaslužan za njenu ubojitu figuru, čak i nakon dvoje djece. Adriana apsolutno ubija preskakanje vijače, ali i ostale gym vježbe i treninge redovito radi. 

 

Earlier #UNICORNPOWER 🦄👊🏼🦄👊🏼🦄

Objavu dijeli Adriana Lima (@adrianalima)

 

BACK TO SMASH CITY @dogpound 👊🏼 @kirkmyersfitness 👊🏼

Objavu dijeli Adriana Lima (@adrianalima)

Gisele Bundchen

Ako je suditi prema njezinom Instagram profilu, Gisele voli sve i trenira sve. Boks joj je definitivno favorit što se tiče cardio vježbi, ali redovito trenira i yogu. Naravno, s tako burnim i ubrzanim tempom života, obavezno treba uravnotežiti i um i tijelo, zar ne? Ako mislite da je yoga za početnike, očito nikad niste probali yogu...

Nicole Williams

Nicole je jedna od onih Insta cura koje u nama izazivaju ljubomoru. Obožava teretanu i vježbe snage i izdržljivosti, a ako su one razlog njene savršene linije - možemo se odmah prijaviti? Svaku fitness spravu može iskoristiti za barem deset različitih vježba, a njezin Instagram profil pun je video vježba koje ti mogu poslužiti kao inspiracija. Pogotovo kad upadneš u neku dosadnu rutinu u teretani.

 

Booty and Abs! 🍑💪🏼@mrmvtfit @phlexx60 wearing @cutebootylounge #PHLEXX #TrainWithMrMvtfit

Objavu dijeli Nicole Williams (@justtnic)

 

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

 

Photo: Instagram @gigi hadid

Komentari 0